×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Плезенето е полезно за съня Сигурно като малки майка ви е казала, че да се плезиш не е прилично. В някои страни това дори се счита за кръвна обида. Бразилски учени обаче са установили, че упражненията на езика могат да ви предпазят от сериозни заболявания като сънната апнея например. Според изследователите, ако се плезите в продължение на 30 минути ежедневно няма да имате никакви проблеми със съня. В проучването са взели участие 31 възрастни, които се оплакват от сънна апнея. 16 от тях трябвало да правят различни упражнения с езика по половин час дневно. Част от тях включвали изчеткване на езика с четка за зъби, плезене в различни посоки, прехапване на върха на езика, произнасяне на гласни и съгласни, докато езикът е в различна посока и т.н. Останалите доброволци не били подложени на никакви експерименти. Три месеца по-късно учените установили, че сънната апнея при 39% от хората от първата група изчезнала. Освен това те вече не хъркали, не се будели нощем, спели по-дълбоко и по-добре, чувствали се по-отпочинали и бодри като се събудят. За сравнение хората от втората група не показали никакво подобрение. Бразилските учени са категорични, че е необходимо допълнителни проучвания в тази насока, но са много обнадеждени от резултатите.
Сънната апнея представлява нарушено дишане по време на сън. Тя е едно от най-често срещаните заболявания от този тип. Проявява се с многократно стесняване на гърлото, което частично, а понякога и напълно блокира дихателните пътища. Понякога спящият спира да диша за няколко секунди и това го буди. В повечето случаи човек не разбира, но проблемите могат да се задълбочат.

Ревита Ви препоръчва

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Валериана, 525 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.