×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Победете хиперактивносттаХиперактивността може да се окаже проблем, както за възрастните, така и за деца. Това състояние се диагностицира, когато налице са някои от следните симптоми – импулсивност, липса на концентрация, нервност и др. Ако се разхождате, докато говорите, ръкомахате постоянно, въртите в ръцете си някакъв предмет, трудно вземате решения и мисълта ви скача постоянно, най-вероятно страдате от хиперактивност. Хомеопатичните лекарства и билки без проблем могат да помогнат за облекчаване на тези симптоми. Добрата новина е, че те нямат неприятните странични ефекти на традиционните лекарства.

Лайка. Лайката е добре позната билка, която успокоява ума и тялото. Тя може да се приема под формата на чай или капсули и успешно се справя с хиперактивността. Билката подпомага спокойния сън и се бори със стреса. За да направите чай от лайка, изсипете 2 чаени лъжички с чаша вряла вода и оставете 5 минути. Чаят може да се пие през целия ден. Ако предпочитате лайка на капсули, вземете 2 до 3 хапчета дневно.

Маточина. В продължение на векове маточината е използвана като успокоително средство. Тя помага за добрия сън, намалява стреса и хиперактивността. Освен това маточината е добро средство при проблеми със стомаха. Тя се прилага и при нервност, напрежение и тревожност.

Валериан. Валерианът е друг природен продукт, който лекува хиперактивността. В продължение на векове билката е борила безсъние, безпокойство, нервност и тревожност. Вече има доказателства, че валерианът е едно от най-добрите средства срещу хиперактивност. Той прави съня по дълбок и по-спокоен и не причинява „чувство на махмурлук” сутрин, което е характерно за успокоителните лекарства.

L-тианин. Тази аминокиселина, действа успокояващо, без това да се отразява на работоспособността и концентрацията през деня. Тя помага да се съсредоточите върху задачите, но не приспива.

Фосфатидил-серин. Фосфатидил-серинът подпомага регулирането на мембранния трансфер на хранителни вещества и невротрансмитери в организма, които са необходими за правилната функция на мозъка. Той има успокоително действие и едновременно подобрява работоспособността.

 

Коментари (2)

    • Поля
    • 2017-11-01 22:38:03
    За дете на 10 год. С ношно напишкване и нервност. Какво да дам.
    • д-р Аелита Петрова
    • 2017-11-06 16:53:34
    Здравейте, Самолечение при децата не се препоръчва. Препоръчва се консултация с невролог и психолог/психиатър, ако е необходимо. Ако са направени такива, то вероятно е поставена диагноза и предписано лечение. Ако лечението не е ефективно, може да потърсите второ мнение при по-квалифициран специалист. д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.