×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Погрижете се за здравето си! Изследвайте се сега!Националната кампания за превенция на хепатит С - HEP HOUR, успя да постави уникален рекорд по отговорност към собственото здраве. Над 6 000 българи отидоха до лабораториите в София и страната, за да се изследват безплатно за хепатит С. Така България регистрира първия здравен рекорд от този род:най-много изследвали се  в рамките на масирана здравна кампания.  Според организаторите на кампанията - пациентските организации Хепасист, Хепактив и Рош България, основната заслуга за поставянето на рекорда е на големите и средни компании у нас, както и на държавните институции. Редица представители на родния бизнес подкрепиха инициативата, организирайки ден за тестване на служителите си. Така, в началото на летния сезон, българите успяха да развенчаят мита за небрежното отношение към здравния си статус. Лица на кампанията HEP HOUR и първите тествани, приеха да станат родни спортисти-шампиони и рекордьори: Кубрат Пулев, Стефка Костадинова, Мария Гроздева, Евгени Иванов, Елин Топузаков. Към тях се присъединиха и най-известните спортни коментатори у нас: Камен Алипиев-Кедъра, Николай Александров и Иво Райчев.
Поради големия интерес към кампанията тя беше веднъж удължена с един месец до 11.06.2012, а централната лаборатория “Кандиларов” ще продължи да прави безплатни изследвания за хепатит С и до края на 2012-а. Освен това организаторите предвиждат нови активности в същото направление и  през  есента.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.