×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Ползите от зеления чайАко обичате да пиете чай, без съмнение най-доброто предложение за вас е зеленият чай. Освен, че е много приятен на вкус, той има редица ползи за здравето. Ще ви представим само някои от тях.
Родината на зеления чай е Китай, но днес се отглежда навсякъде по света. В древността в Бирма зеленият чай се е комбинирал с лук и чесън и се е използвал като лекарство.
Чаят е богат на антиоксиданти (те се съдържат във витамините А, С, Е, биофлавоноидите, селена и полифенолите) и това го прави силно оръжие срещу различни тумори. Полезните вещества в чая потискат растежа на раковите клетки, без да уврежда здравите тъкани. На много места по света лекари препоръчват на раковоболните си пациента да комбинират лечението с прием на зелен чай.
Редовната употреба на заления чай може да понижи нивата на лошия холестерол. Той се използва и от хората с наднормено тегло. Причината е, че напитката блокира разграждането на скорбялата. Освен това чаят стимулира производството на веществото норепинефрин, което засилва метаболизма и повишава скоростта, с която тялото гори мазнините като дава на организма нужната енергия. Много холивудски знаменитости посягат към зеления чай, за да се справят с килограмите. Важно е обаче той да се приема постоянно и в нужното количество.
Доказано е, че напитката е много ефективна при лечение на ревматоиден артрит, инфекции и нарушения на имунната система, причинени от ХИВ. Полезните вещества в зеления чай се свързват с клетките на имунната система и не позволяват на ХИВ вируса да проникне в тях.
България е на първо място по смъртност от инфаркт и инсулт в Европейския съюз. Това едва ли ще е така, ако имаме навик да приемаме повече зелен чай. Той потиска образуването на големи кръвни съсиреци (тромбоза), които са сред основните причини за сърдечна атака или инсулт. Доказано е, че ресвератролът в червеното вино пази сърцето. Някои от основните съставки на зеления чай са два пъти по-мощни от ресвератрола.
През зимата зеленият чай в комбинация с ехинацея и витамин С предпазва от грип и облекчават болките в гърлото. Факт е, че в зеления чай има 4 пъти повече витамин С, отколкото в лимона.
Хората, които се оплакват от лош дъх могат да се успокоят. Естественият флуор и полифенолите в напитката унищожава бактериите, които причиняват зъбна плака. Те се справят успешно и с устни бактерии, виновни за неприятния дъх.
Пробиотиците и зеленият чай регулират работата на храносмилателната система като унищожават вредните бактерии и подобряват работата на добрите. Това е причината и болните от болестта на Крон, колит или язва да се чувстват по-добре, когато приемат зелен чай всеки ден.
Чаят е ефективен и при понижаване на кръвната захар и регулира инсулина. Високите нива на кръвната захар влияят върху сърдечно-съдовата система и могат да са причина за атеросклероза, кръвоизливи и проблеми с очите.
Не на последно място напитката предпазва черния дроб от вредното въздействие на токсичните вещества като алкохол и цигари.

Ревита Ви препоръчва

Зелен чай, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.