×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Семето от грозде е богато на линоленова киселина, флавоноиди, витамин Е и танини. Екстрактите и маслата от гроздово семе се препоръчват при хипертония, повишени нива на „лошия“ холестерол в кръвта и възпаления от различен произход.

Гроздето съдържа много полифеноли – вещества с висока активност, които елиминират вредното въздействие на свободните радикали, образуващи се под въздействието на различни фактори като цигарен дим, слънчева светлина, стрес, замърсена околна среда.

Полифенолите са от изключително значение за предотвратяването на преждевременното стареене. Те възпрепятстват разрушаването на кожната структура и съдействат за подмладяването на кожата, не позволяват увисването на кожата и поддържат нейната еластичност.

Именно благодарение на полифенолите, гроздовото семе притежава мощно антиоксидантно действие, поддържат здравето на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и задейства подмладяващите процеси в организма

Екстрактите от гроздово семе са подходящи и за онези, които страдат от разширени вени, диабет, изтръпване на ръцете и краката, очни заболявания.

Антибактериалните и антивирусни свойства на гроздовото семе също не са за пренебрегване. Специалните съставки на гроздовото семе потискат възпалителните съединения, предизвикващи алергични реакции в организма. Сенната хрема, псориазисът и екземите се повлияват много положително от приема на екстракт от гроздови семена.

Смята се, че редовният прием на екстракт от гроздово семе, действа благоприятно и срещу увреждането на мозъчните клетки, мускулна дегенерация и катаракта.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.