×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете грозните пъпки Пъпки, зачервявания, болезнени тъмни петна... Статистиката сочи, че между 12 и 24-годишна възраст 90% от хората са имали една или друга форма на акне. По-често страдат дамите. При тях пъпките могат да се появя и в по-зряла възраст.

Здравословен начин на живот
Промяната на нивата на хормоните, храненето и стресът често причиняват акнето. Единственият начин да се справите с този проблем е като промените ежедневните си навици. Упражнявайте се редовно, намалете напрежението с йога или медитация, пийте повече вода. Специалистите са категорични, че здравословната диета, в която се включват повече витамини, минерали и микроелементи помага за изчистването на кожата. Сънят също е от значение. Проучвания сочат, че хората, които не спят достатъчно по-често се срещат с проблема – акне.


За чиста кожа
Пъпките могат да са резултат от неправилна грижа за кожата. Ето защо е важно да почиствате епидермиса 2 – 3 пъти дневно със специален антибактериален лосион. Хидратирайте добре кожата си особено през зимата. Това може да стане с природен продукт с хиалуронова киселина. От значение е и да ексфолирате ежедневно като по този начин ще предотвратите натрупването на стари клетки и ще стимулирате образуването на нови.


Билки за здрава кожа
Някои билки са много ефикасни и прочистват кожата, намаляват черните петна и зачервяванията. Едни от най-популярните растения са чаено дърво, кора от върба, лавандула, лайка и ракитник.

Чаено дърво
Растението има мощни антисептични и антибактериални свойства. То помага за изчистване на черните петна и освежава кожата. Прилага се при лечение на акне с много добър резултат.

Кора от върба
Кората от върба е естествен източник на салицилова киселина, която помага за премахването на мъртвите клетки. Тя пречиства епидермиса от токсините и отпушва порите. Има леко изсушаващ ефект и е много подходяща за хора с мазна кожа.

Лавандула
Ароматното растение има силни антибактериални свойства и успешно премахва тъмните петна и зачервяванията по кожата. Може да успокои епидермиса и да заличи следите от акне.


Ракитник
Растението е богато на най-важната за кожата и косата ненаситена мастна киселина – омега-7. Именно тя помага за изглаждане на бръчките, заличаване на тъмните петна и премахване на червенините. Омега-7 прави кожата по-мека и блестяща. Ракитникът намалява ефекта на стареенето. Полезните вещества от това растение се усвояват от кожата за рекордните 60 секунди. Освен това той е богат и на Омега-3, 6 и 9, както и на много витамини.

Лайка
Още от древността лайката се използва за поддържане красотата на кожата и косата. Тя има противовъзпалителни свойства, които помагат за намаляване на сухота, зачервяванията и дразненото. Лайката има успокояващ ефект. Тя е съставна част на много кремове и лосиони.

Ревита Ви препоръчва

Красива кожа био квартет 15 ml, за красива и гладка кожа, без бръчки

Brilliant Look, 450 mg

Бяла върба (кора), 400 mg

Бяла върба, 450 mg

Лайка (цвят), 350 mg

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш, 500 mg

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Подочна терапия (крем), 15 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.