×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете инфекциите на пикочните пътищаСтатистиката сочи, че мъжете по-често се сблъскват с проблема – камъни в бъбреците. Инфекциите на пикочните пътища обаче поразяват повече дамите. Инконтиненцията пък (несъзнателно изпускане на урина) се среща и при двата пола, но жените са много по-засегнати. Този проблем не е неизбежно свързан със стареенето, нито е задължителен при всички раждали жени.
Инфекциите на пикочната система често се проявяват чрез следните симптоми:

  • Парене при уриниране;

  • Желание за постоянно уриниране;

  • Невъзможност за уриниране;

  • Изпускане на голямо количество урина;

  • Мътна, тъмна или кървава урина.


Причината дамите по-често да страдат от инфекции на пикочните пътища е проста. При жените пикочните канали са по-къси и бактериите навлизат бързо. Освен това уретрата е съвсем близо до ректума и така почти няма преграда за опасните бацили. Без съмнение инфекцията на пикочните пътища трябва да се лекува след подробна консултация с лекар. Като допълнение обаче могат да се прилагат и някои билки, хранителни вещества и тинктури, които значително облекчават неприятните симптоми.

  • Пробиотиците помагат за нормализиране на микробния баланс  в организма и така тялото по-бързо се справя с инфекцията.

  • Коензим A действа като антиоксидант и премахва вредните вещества.

  • Витамин В6, холин и инозитол успешно се справят със задържането на течности и облекчават уринирането.

  • Витамин С с биофлавоноиди подсилва имунната система и организмът бързо се възстановява от инфекцията.

  • Калцият регулира минералния баланс.

  • L-аргининът доказано помага за лечението на бъбречните заболявания

  • Калият стимулира работата на бъбреците и прочиства пикочните пътища от вредните бактерии.


Още при първите симптоми за инфекция на пикочните пътища специалистите съветват да започнете да пиете неподсладен сок от червена боровинка. Вкусното растение се използва, за да се предотврати натрупването на бактерии по стените на пикочния мехур и успешно се справя с възпалението. През миналия век учените доказват, че урината на хора, консумирали големи количества червени боровинки е с по-висока киселинност. На това се дължи силният антибиотичен ефект върху пикочната система. Бактерията, която причинява повечето възпаления на пикочните пътища (ешерихия коли) предпочита алкална среда. Днес изследователите проучват дали тези свойства на червената боровинка действат блокиращо и при развитието на язви и заболявания на венците.
Мечото грозде също е известно природно средство за справяне с болезнените инфекции. То има антимикробно, антисептично, диуретично и тонизиращо действие. Доказано е, че растението може да намали симптомите на нощното напикаване, цистит, остри инфекции на пикочните пътища, песъчинки и гной в бъбреците и пикочния мехур, нефрит.
За да се преборите успешно с инфекциите на пикочните пътища, специалистите съветват да пиете много вода и пресни сокове от целина и магданоз. Практиката показва, че 14-дневна пречистваща програма е достатъчна за прочистване на пикочната система от бактериите. Добре е също да се ограничат захарта, бялото брашно, алкохолът и млечните продукти. Хвойната, царевичната коса и полският хвощ са други известни природни средства, които успешно се справят с тези проблеми.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.