×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Преборете се с остеоартритаДиета богата на Омега-3 ненаситени мастни киселини и приемът на хранителни добавки съществено може да намали опасността от появата на остеоартрит, както и да облекчи симптомите. Това се казва в изследване на английски учени, публикувано в списание „Артроза”. Специалистите са категорични, че хората, които попадат в рисковата група или тези, които вече имат подобен проблем трябва да наблегнат на средиземноморската диета – богата на Омега-3. Изследването показва, че ако приемате достатъчно ненаситени мастни киселини рискът да се разболеете от остеоартрит намалява с близо 50%. Освен това симптомите при болните почти изчезват.
Остеоартритът е дегенеративно заболяване, което поразява ставите и е най-разпространената сред всички болести на опорно-двигателния апарат.
Той се характеризира с разрушаване на хрущялната тъкан, като резултат костните повърхности на ставата остават незащитени и това предизвиква възпаление и болка. Смята се, че през 2020 г. болестта може да се превърне в четвъртата водеща причина за инвалидност. Бедната на Омега-3 мастни киселини диета, заседналия начин на живот и липсата на физическа активност са в основата на заболяването.


Ревита Ви препоръчва

Мега ефа бленд, 1350 mg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Крил масло, 500 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Ленено масло, 474 ml Супер лигнан

Рибено масло, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.