×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
BioCell Collagen е чудесно средство за по-гъвкави стави и млада кожа. Това е патентована, научно-изпитана съставка, която подсигурява активността на ставите, младежкия вид на кожата и здравината на съединителната тъкан. Осигурява синергичното действие на хидролизирания колаген, хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло и хондроитин сулфата. Така се подсигурява доброто здраве на съединителните тъкани като стави и кожа.

BioCell Collagen има добра биодостъпност и бърза абсорбция в човешкия организъм, която увеличава силата му. Освен това са направени 20 клинични изследвания, които доказват ефективността и безопасността му за подобряване здравето на ставите и красотата на кожата.

Не всички видове колаген имат еднакви свойства. Естественият и нехидролизираният колаген имат голяма молекулна маса, което прави невъзможно усвояването им в тялото. Ето защо колагенът в  BioCell Collagen е  преминал различни клинични изследвания, които доказват ефективността му.

BioCell Collagen подпомага:

  • функционирането на ставите чрез подсилване на хрущялните и ставни структури

  • смазването на ставите като увеличава синовиалната течност

  • подвижността на ставите

  • възстановяването на хрущяла.


BioCell Collagen подсигурява градивните единици на колагена, хондроитин сулфата и хиалуроновата киселина, които са есенциални за доброто здраве на хрущялите и синовиалната течност. BioCell Collagen е не само биодостъпен, но и биологично активен. Той стимулира ходроцитите да произвеждат колаген тип 2, хиалуронова киселина и хондроитин сулфат и така подпомага възстановяването на хрущялите.

BioCell Collagen се бори успешно с процеса на остаряване. Той намалява бръчките, подобрява тонуса на кожата, прави я гладка и свежа. Хиалуроновата киселина подобрява хидратацията на кожата като задържа водата в дермиса. BioCell Collagen помага за поддържане на нормални нива на хиалуронова киселина в кожата, не само чрез повишаване на нивата й в кръвта, а и чрез инхибиране на разрушаването й.

BioCell Collagen повишава микроциркулацията на кожата на лицето. Това помага на съдържащите се в кожата фибробласти да произвеждат повече колаген, еластин, хиалуронова киселина и други важни вещества. Добрата микроциркулация ефективно подхранва клетките с кислород и хранителни вещества и премахва отпадъчните вещества от тъканите.

BioCell Collagen е активна съставка на серията Хидраплениш на Nature’s Way.

Коментари (2)

    • Зори
    • 2013-06-10 10:33:32
    Здравеите! Бих искала да разбера ще имате ли отново от серума хидрапленищ?Каква е цената му?
    • Ревита
    • 2013-06-10 10:42:26
    Здравейте, За съжаление имаме производствен отказ за серума Хидраплениш= Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.