×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Повече хора умират през зимата от сърдечен пристъп Обикновено се смята, че по-топлият климат има позитивно влияние върху здравето. Според изследване на медици от болницата Гуд Самаритан обаче, климатът не играе голяма роля. В различните климатични пояси рискът човек да умре от сърдечен удар през зимния сезон е значително по-голям, пише The Daily Mail.  Учените са направили този извод като сравнили даните на смъртта на хората, живяли в топлите и студени части на Щатите (под внимание е взета информация от Калифорния, Тексас, Аризона, Джорджия, Пенсилвания и Масачузетс). Оказало се, че няма почти никаква разлика в смъртността в топлите и студени райони. Но навсякъде, без никаква разлика, и общата смъртност, и тази, която е предизвикана от проблеми със сърцето или инсулт, се повишавала с 26 – 36 % през зимата в сравнение с лятото.

Значи причината не е в ниските температури, констатира ръководителят на изследването Брайън Шварц от университета в Ню Мексико.  Следва да се отчита и развихрянето на грипните епидемии през зимата. Това е още един смъртоносен фактор. Доказано е, че бумът на респираторни инфекции, повишава смъртността от сърдечно-съдови болести. Следователно основните усилия за укрепването на общия имунитет на организма трябва да се концентрират преди настъпването на зимата.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.