×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пречистете тялото сиЧувствате се в застой, борите се с кожни и стомашни проблеми... Постоянно качвате килограми и не може да спите. Може би е време за пречистване на тялото. Детоксикацията се практикува векове наред на много места по целия свят. Често хората я използват за пречистване на организма както отвътре, така и външно. Чрез нея се премахват токсините и така органите и системите започват да работят на пълни обороти.

Откъде да започнете?
По принцип детоксикация означава почистване на кръвта. Тя се постига преди всичко чрез изчистване на черния дроб. Именно там се обработват токсините. Тялото елиминира отровите и чрез филтрите в бъбреците, червата, белите дробове и кожата. Когато обаче организмът е „задръстен”, това естествено пречистване се забавя. Има няколко основни стъпки, когато се говори за детоксикация.

  • Прочистване на органите чрез гладуване;

  • Стимулиране на черния дроб да изхвърли всички токсини от организма;

  • Пречистване на червата, бъбреците и кожата;

  • Подобряване на циркулацията на кръвта.


Детоксикацията възвръща жизнеността на всяка клетка от организма. Специалистите са категорични, че човек трябва да се подложи на пречистване поне два пъти в годината. Ако се прави правилно, този процес е напълно безопасен и много полезен за здравето. Бременни, кърмещи, малки деца или хора с хронични заболявания трябва да внимават. Най-добре е те да се въздържат от детоксикация или да я прилагат само под лекарски контрол.
Токсините, които заобикалят съвременния човек постоянно се натрупват в организма. Така се стига и до постоянната умора, раздразнителност, кожни проблеми, алергии, стомашни притеснения и др.
Първата крачка е да забравите за алкохола, цигарите, рафинираната захар и наситени мазнини. Те са пречка за лечебния процес. Сведете до минимум използването на химически домакински препарати, както и разкрасителни продукти, които не са на природна основа. Опитайте се да се освободите от стреса. Хормоните на стреса пречат на детоксикацията на черния дроб. Йога, медитация или спорт ще ви помогнат да намалите напрежението.
Експертите са категорични, че най-добрата детоксикираща програма продължава една седмица. Добре е два дни да приемате само прясно изцедени сокове, а останалите 5 да преминете на внимателно планирана детокс диета. Така ще дадете възможност на храносмилателната ви система да почине. Междувременно вземай подходящи билки, упражнявайте се всеки ден и поглезете тялото си.
Редовно приемайте хранителни добавки, които съдържат фибри, витамини, билки и минерали. Пийте по чаша топла вода с лимон всяка сутрин. Тази практика се използва в много древни култури по целия свят. Диетата е много важна, за да може пречистването да е пълно.

  • Яжте кафяв ориз, цвекло, репички, ябълки, зеле, броколи, спирулина, хлорела. Вземайте водорасли, които са отлични детоксикиращи храни.

  • Изчистете и защитете черния дроб с билки като глухарче, репей и бял трън. Пийте зелен чай.

  • Вземете витамин С, който помага на тялото да се освободи по-лесно от токсините.

  • Пийте най-малко два литра вода дневно.

  • Дишайте дълбоко, за да позволите на кислорода да циркулира по-добре в организма ви.

  • Наблегнете на положителните емоции.

  • Практикувайте хидротерапия. Вземете горещ душ като оставите водата да тече по гърба ви за няколко минути. След това пуснете студената вода за 30 секунди. Повторете няколко пъти.

  • Посетете сауната. Така тялото ви ще елиминира отпадъците чрез изпотяване.

  • Четкайте кожата си със суха четка. По този начин ще се справите със запушените пори.

  • Упражнявайте се поне по един час всеки ден. Опитайте йога или скачане на въже.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.