×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пречистете тялото си от алуминий„Живеем в ерата на алуминия. Как да се предпазим от неговото вредно действие?!”, това попита д-р Крис Ексли, експерт по опазване на общественото здраве на специализирана конференция този януари в Ямайка. Прав ли е д-р Ексли и до колко трябва да се замислим за проблема? Оказва се, че опасният метал (Al) е навсякъде в съвременния живот. Той се използва широко за съдове за готвене, опаковъчно фолио, слага се в обвивки за храна и напитки, лекарства, козметика, дори в някои ваксини. Д-р Ексли изследва влиянието на алуминия в продължение на две десетилетия. Той е доказал, че в по-големи количества вредният метал може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Al се трупа в най-податливите тъкани. Д-р Ексли и колегите му установили пряка връзка между алуминия, който се съдържа в дезодорантите и рака на гърдата. Анализите показали, че у жените, които ползват дезодоранти химикалът се натрупва във външните тъкани на млечните жлези. В изследването участвали жени, които се били подложили на мастектомия (операция по премахване на млечните жлези) заради рак. Има и други подобни проучвания, които сочат, че опасният метал може да увеличи риска от синдром на хроничната умора, епилепсия, Алцхаймер, проблеми с бъбреците, черния дроб и сърцето.
Може ли да се справите с проблема? „В ерата на алуминият е трудно да го избягваме. Ето защо трябва периодично да пречистваме организма си от него. Това може да стане чрез редовна детоскикация”, казва д-р Ексли. Той препоръчва консумацията на  минерални води, съдържащи силициев диоксид, какво и приема на по-големи количества полски хвощ. Растението подпомага функцията на бъбреците като стимулира отделянето на урина, предпазва от появата на пясък и камъни и има противовъзпалително действие.

Ревита Ви препоръчва

Полски хвощ (трева), 440 mg

Тисилин дейли клийнс, 855 mg

Тисилин, 175 mg

Тисилин дижестив клийнс, 540 mg

Тисилин Супер, 750 mg

Тисилин (билкова пречистваща програма в 3 фази)

Тисилин (минерална пречистваща програма в 3 фази)

Млечен бодил, 355 mg

Артишок, 450 mg

Глухарче (корен), 540 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.