×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Природна виагра – добавки за сексЗабързаният начин на живот, стресът, лошото хранене, липсата на спорт, емоционални тревоги и хормонални смущения... Има редица причини, които водят до сексуални проблеми и ниско либидо. Много мъже и жени на различна възраст се оплакват от липсата на сексуално влечение. За щастие съществуват билки и хранителни добавки, които по естествен начин повишават желанието за секс без странични ефекти. Ако се притеснявате да вземете виагра (за да не навреди на сърцето), може да опитате по природен начин да засилите либидото.
Л-аргинин
Л-аргинин е аминокиселина, която подобрява работата на кръвоносната система и увеличава притока на кръв към цялото тяло. Приемът на Л-аргинин позволява на кръвта да достигне до гениталиите и по този начин засилва сексуалното желание. Потребността от Л-аргинин е особено голяма при мъжете, тъй като в спермата се съдържа 80% от това протеин-изграждащо вещество.

Разгонен козел
Както и името подсказва, билката действа като истинска афродизиак. Разгоненият козел е използван в традиционната китайска медицина. Той също подобрява притока на кръв към гениталиите. Растението е традиционно средство против импотентност. То може да се прилага както при мъжете, така и при жените. Разгоненият козел стимулира и по естествен път синтеза на тестостерон като по този начин трайно повишава либидото.

Женшен
Коренът от женшен помага за намаление на стреса и подобрява настроението. Американско учени са доказали, че билката се използва успешно и при лечение на еректилна дисфункция, мъжки стерилитет, както и сексуални проблеми, свързани с менопаузата.
Мака
Коренът от мака подобрява либидото както при мъжете, така и при жените. Растението може да се използва при лечение на хормонален дисбаланс, а има и някои проучвания, според които то помага при безплодие. Английски учени са установили, че мъжете, които редовно вземат мака са истински сексуално хищници. И това не е всичко билката подобрява качеството и количеството на спермата.
Йохимбе
Йохимбе е сред най-силните природни афродициаци. Той повишава потентността при мъжете и успешно може да се използва срещу еректилна дисфункция.  Йохимбе съдържа алкалоид, който има свойството да разширява кръвоносните съдове най-вече в областта на половите органи. При мъжете стимулира ерекцията, а при жените води до по-добро кръвоснабдяване на половите органи и това увеличава шансовете за пълноценен оргазъм.

Ревита Ви препоръчва

Йохимбин 500 mg,

Мака (корен), 525 mg

Епимедиум/ Разгонен козел, 500 mg

Корейски женшен, 56о mg

Ленена пудра, 454 mg

Коноп & протеин & фибри, 454 g

Алайв мултивитамини, 1 g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.