×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
билки срещу високо кръвноВисокото кръвно налягане е често срещан проблем както при по-възрастните, така и при по-младите хора. След като се диагностицира лекарите предписват нужните лекарства. Знаете ли обаче, че има и много подходящи билки, които без проблем могат да се съчетаят с конвенционалното лечение.
Високото кръвно налягане често се причинява от нездравословния начин на живот, стреса, вредните навици. Хората, които употребяват много сол или предпочитат фаст фууд храните, се оплакват от високо кръвно. То от своя страна повишава драстично риска от инфаркт и инсулт.
Специалистите са категорични, че приемът на билки, здравословната диета и умереният спорт помагат за регулиране на кръвното налягане.

Чесън. Силен имуностимулант чесънът съдържа сулфид, който помага за понижаване на кръвното налягане. „Ароматното” растение помага за разширяване на кръвоносните съдове и позволява на потока от кръв да се движи без проблем по цялото цяло.
Джинджифил. Тази подправка е предпочитана от много домакини. Хилядолетия наред тя се е използвала срещу гадене и повръщане. Джинджифилът обаче има и свойството да понижава кръвното и холестерола.
Канела. Ако обичате мляко с ориз поръсено с канела, няма да имате проблем с кръвното налягане. Канелата широко се използва в редица храни и напитки. Тя е силен антиоксидант и доказано намалява кръвното, холестерола и регулира кръвната захар. Ароматната подправка се препоръчва при хора с диабет.
Кардамон. Билка също е много подходяща при готвене. Известен факт е, че кардамонът облекчава работата на белите дробове и премахва натиска върху сърцето. По този начин кръвоносната система работи по-добре и кръвното се понижава.
Келп. Векове наред водораслите се използват в азиатската кухня. Те има антисклеротично, противовъзпалително и противомикробно. Освен това приемът им понижава кръвното налягане и нивото на холестерола.
Това са само някои от билки за високо кръвно налягане, за които има категорични доказателства, че са ефективни. Може да комбинирате няколко или да вземете само една. Важно е обаче преди това да се консултирате с вашия лекар.

Ревита Ви препоръчва

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Канела, 400 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.