×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
 МЕГА-DHA (РИБЕНО МАСЛО)  против деменция, алцхаймер и проблеми с паметта

 

С напредването на годините, рискът от невродегенеративни заболявания многократно се увеличава. Типичен пример за това е болестта на Алцхаймер – една от най-преобладаващите форми на деменция, която се среща в 70% от всички случаи.

 

Как протича деменцията? Деменцията се наблюдава предимно при по-възрастните хора, във възрастта след 65. Но има и случаи, в които не е възрастово обусловена. Тя оказва пряко влияние върху ежедневните дейности и значително влошава качеството на живот на пациентите, защото всички мозъчни функции, като памет, мислене, говор, разпознаване на хора и предмети и др., прогресивно се влошават.

 

Лесно ли можем да разпознаем наличието на деменция? Много често болестта се развива бавно и постепенно, в резултат от което в ранните стадии не винаги може да бъде поставена точна диагноза.

 

DHA – реално спасение за мозъка!

В последните години се правят все повече изследвания върху превенцията и лечението на деменциите. Резултатите от всички тях се обединяват около тезата, че приемът на докозахексаенова киселина (ДХА) води до огромни подобрения в начина, по който функционира мозъкът.

 

 

Докозахексаеновата мастна киселина (DHA) е незаменима, полиненаситена мастна киселина. Тя, заедно с ейкозапентаеновата мастна киселина (ЕРА), са най-важните омега 3 полиненаситени мастни киселини. Докозахексаеновата киселина е отговорна за около 20% от сивото мозъчно вещество и 97% от общото съдържание на мазнини в мозъка.

 

Докозахексаеновата киселина има ключово значение за централната нервна система, когнитивната дейност и зрението. Докозахексаенова киселина, можем да си осигуряваме чрез редовна консумация на мазна риба, като сьомга, скумрия, херинга, сардина и др. За съжаление обаче, нашето меню е бедно откъм риба и морски дарове, в резултат от което рискът от недостиг на омега 3 и в частност DHA, е многократно завишен.

 

Категорично доказано е, че пациентите с Алцхаймер, страдат от много ниски нива на докозахексаенова киселина (DHA). Всички опити върху доброволци показват, че приемът на рибено масло с високо съдържание на DHA, в продължение на 6 месеца, води до значително покачване в нивата DHA в тялото. И още – известно е, че намаляващата мозъчна маса е главен показател за развитие на различни видове деменция, особено – болест на Алцхаймер. Допълнителният прием на рибено масло с високо съдържание на докозахексаенова киселина обаче, води до увеличаване обема на мозъка, дори в по-късна възраст.

 

Mega-DHA-1000-mg-250x2501

 

МЕГА-DHA (РИБЕНО МАСЛО) - рибеното масло с най-високите концентрации на DHA!

Продуктът Мега-DHA е източник на максимално пречистено, молекулярно дестилирано рибено масло, получено от сардина и риба тон.

 

Мега-DHA се отличава с високото количество докозахексаенова киселина в състава си. Източник е на 50% DHA и 20% ЕРА. Всяка капсула съдържа 500 mg DHA и 200 mg EPA. Оптималните количества докозахексаенова киселина в продукта, са гаранция за съхраняване и поддържане нормалното състояние на мозъка, нервната система и зрението у хората над средна възраст.

 

 

За кого се препоръчва Мега-DHA?

-За хора около и над 50-годишна възраст, които искат да подобрят паметта и концентрацията си, и да възстановят своята психо-емоционална устойчивост.
-В случаите на евентуални начални симптоми на деменция, когато все още е трудно да се постави точна диагноза.
-За по-възрастни пациенти над 60-годишна възраст, които страдат от деменция, с цел забавяне на негативните когнитивни промени.
-При умствени натоварвания.

 

Внимание!  Мега-DHA рибено масло, е подходящо и за всички със сърдечно-съдови нарушения и висок холестерол, проблеми с костите и ставите, и отслабен имунитет!

 

Рибеното масло в Мега-DHA е специално тествано срещу тежки метали и други примеси. Произведено е само и единствено от пресни суровини! Не съдържа захар, нишесте, консерванти и изкуствени оцветители и аромати! Добавеният в продукта витамин Е (10 IU), защитава маслото от окисляване!

 

Мега-DHA съдържа 60 софтгел капсули, достатъчни за прием от 30 или 60 дни.

 

Оригинален продукт на Nature’s Way - най-голямата американска компания за производство на хранителни и диетични добавки!

 
Вижте повече за МЕГА-DHA (РИБЕНО МАСЛО) тук

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.