×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пробиотиците облекчават подуването на коремаКоремът ви е подут, червата ви къркорят и изпитвате дискомфорт... Много хора се сблъскват с подобни проблеми. Ежедневният прием на пробиотици може да облекчи всички тези симптоми. Това твърдят изследователите от Медицинския университет в Северна Каролина (САЩ). Според тях подуването на корема и стомаха намалява с 27% след продължителен прием на полезните бактерии. Учените обаче са категорични, че хората, които имат проблеми с храносмилателната система трябва да вземат пробиотици поне няколко седмици, за да забележат резултат.
Пробиотиците са живи микробни хранителни добавки, които са изключително полезни за вътрешния микробен баланс на човек. Благодарение на тях организмът възвръща нормалното равнище на добри бактерии и повишава имунитета си. Съществуват редица доказателства, че те намаляват холестерола, регулират кръвното налягане, предпазват от заболявания на дебелото черво (включително и рак). Освен това пробиотиците успешно се борят със стреса и се използват за подмладяване на тялото. Съществуват около 500 различни вида добри бактерии. Двете най-често срещаните групи пробиотични бактерии са Lactobacillus и Bifidobacterium. Първата група често се концентрира в долните участъци на тънките черва, докато Bifidobacterium – в дебелите.
Синдромът на раздразненото дебело черво е едно от най-срещаните заболявания, при които се наблюдава подуване и болки в стомаха и корема. То представлява заболяване на червата, което засяга всеки седми човек. Характеризира се с болки в корема, придружени с промени в активността на червата. Тази промяна може да бъде запек или диария. Възможна е появата на подуване и газове в червата.
Американските учени са установили, че редовният прием на пробиотици намалява симптомите на синдрома на раздразненото дебело черво. Те изследвали 60 души с функционални нарушения на червата, като повечето от тях били жени.  Доброволците са били разделени на две групи. Първата получавала пробиотици в храната си, а втората – плацебо. Изследването продължило 8 седмици. Доброволците трябвало да попълнят въпросници като опишат подробно състоянието си. Само 1 месец след началото на експеримента хората от първата група споделили, че вече не усещат тежест и подуване в стомаха и корема. В края на изследването неприятните симптоми напълно изчезнали.

Ревита Ви препоръчва

Хигиафлор покет 400 mg

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Коментари (4)

    • НИКОЛИНА ПЕНКОВА
    • 2015-02-15 14:36:09
    Здравейте, Имам проблем със подуването на корема,къркорещи черва и дискомфорт,при малко поета храна.Какъв пробиотик бихте ми препоръчали? Благодаря!
    • Ревита
    • 2015-02-17 17:41:43
    Здравейте, Предлагаме Ви ПРОБИОТИК PEARLS/ ПЪРЛС AC 1МЛРД CFU Х 30 ПЕРЛИ. Те са специално създадени при стомашен дискомфорт и подуване. Хубав ден, Соня Атанасова www.revita.bg
    • Miglena Kircheva
    • 2016-09-18 15:41:41
    zdraveite molq kajete kakvo shte mi pomogne za lenivi cherva i podut korem,trudno izhojdane ot koeto imam problem s hemoroidite?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2016-09-26 14:39:28
    Здравейте, Подходящ е ХУСК д-р Аелита Петрова лекар в Отделение ”Имунохематология и трансфузиология” в Майчин дом Рейки мастер консултиращ лекар в Български Рейки център

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.