×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пробиотиците помагат при простуда и грип  Употребата на пробиотици носи реална полза в профилактиката на простуда и грип и съкращаване срока на боледуването, гласи ново изследване на американски учени. Пробиотиците са полезни микроорганизми в чревната флора, които подобряват храносмилането и укрепват имунитета на човека. В новото изследване са участвали 198 студенти на възраст от 18 до 25 години от държавния университет в Масачузетс. 97 от тях са получавали плацебо, а останалите пробиотичните щамове BB-12 и LGG (R). Изследването е продължило 12 седмици.

Всички студенти били с признаци на грип или простуда. Всеки ден учените провеждали изследвания на организма им, за да установят има ли някакво влияние от страна на пробиотците. На първо място в изследването се оценявали тежестта на симптомите и наличието на функционални нарушения, предзвикани от болестта. Косвен фактор, който доказвал ползата от пробиотиците, бил продължителността на болестта и вероятността от рецидив.  Изследването показало, че студентите, които са приемали пробиотици, са боледували с 2 дни по-малко. Симптомите на заболяването в тестовата група били с 34% по-леки, а количеството пропуснати лекции 15, срещу 34 на приемалите плацебо.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.