×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Пробиотици за красива усмивкаРедовният прием на пробиотици предотвратява всички проблеми в устната кухина и е предпоставка за красива усмивка. Това твърдят испански изследователи, публикували проучването си миналия месец. Според тях пробиотичните щамове успешно се справят с бактериите в устата, виновни за гъбичките, възпалените и кървящи венци, афтите, подутия език. ”Досега се знаеше, че пробиотиците подпомагат правилното функциониране на храносмилателната система и подсилват имунитета. Успяхме да докажем, че добрите бактерии са гаранция и за красива усмивка”, се казва в доклада на изследователите от Медицинския университет в Каталония (Испания). И това не е всичко! Учените смятат, че ежедневният прием на пробиотици може да намали зъбната плака, която се състои предимно от микроби. Така почти изчезва и рискът от кариес, гингивит и парадонтит.
В паралелно проучване на датски учени взели участие 42 пациенти с проблеми с венците. Половината от тях вземали пробиотични добавки, а другата – плацебо. След края на тестовете доброволците от първата група вече нямали оплаквания от възпалени и кървящи венци. Изследователите смятат, че причина за това е укрепване на имунитета – резултат от редовния прием на пробиотици.
Пробиотиците са хранителни продукти и добавки, които доставят на организма и подпомагат развитието на полезната микрофлора (т.нар. „добри” бактерии). Повечето от тях са в дебелото черво и по-ниските части на тънките черва. Съществуват около 500 вида добри бактерии. Най-известните са Lactobacillus (концентрирани в долните участъци на тънките черва) и Bifidobacterium (които се намират в дебелото черво).

Ревита Ви препоръчва

Перли Ацидофилус

Перли IC (интенз)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли WINTER + (зимен сезон)

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.