×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Алайв

 

Алайв коса, кожа и нокти – супер продуктът за красота на Nature’s Way спечели първото място в Best Beauty Products - най-престижния конкурс на сп. ОК!

Алайв коса, кожа и нокти (Alive Hair, Skin & Nails Multivitamin) бързо и безкомпромисно отстрани всички претенденти за приза и съвсем честно си заслужи мечтаното първо място!

Алайв коса, кожа и нокти постигна своя триумф в категория „Добавки” заради богатото съдържание и високата ефикасност на съставките си, някои от които не се срещат в други нутрикозметични продукти на българския пазар.

Гъста и здрава коса, красива кожа, по-твърди нокти! Алайв коса, кожа и нокти е ултра ефикасна формула, която бързо и без риск от странични ефекти възстановява нормалното състояние на кожата, косата и ноктите. Съдържа само естествени съставки:

- В-витамини, включително биотин – любимият на кожата витамин, в оптимални дози от 5000 mcg;

-витамини А, С, D и К;

-минерали (цинк, селен, йод и др.);

-хидролизиран колаген тип I;

-хиалуронова киселина

-смес от овощни плодове и градински зеленчуци (спанак, грах, зеле, карфиол, ябълка, аспержи, броколи, брюкселко зеле, акай бери, банан, червено цвекло, боровинка и още много други).

Силиций - топ съставка в Алайв коса, кожа и нокти! Силицият е минерал, предоставящ изключителни ползи за кожата и косата. Тук той е извлечен от растението полски хвощ, чиито състав е богат на силиций.

Алайв коса, кожа и нокти е част от серията Алайв / Alive на Nature’s Way – американска компания за производство на хранителни и диетични добавки с 50-годишен опит в индустрията.

Серия Алайв включва огромно разнообразие от енергизиращи Whole food мултивитамини. Whole food мултивитамините се считат за най-добрия природен източник на енергия и жизненост, тъй като освен витамини и минерали съдържат и екстракти от пресни и свежи, енергизиращи суперхрани.

Търсете Алайв коса, кожа и нокти в аптеките или го поръчайте с безплатна доставка тук:



 

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.