×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидантът на Доктор Чойс осигурява изключително балансирана комбинация от мощни антиоксиданти, които осигуряват много добра защита за Вашето здраве. Сред тях са: витамин А, витамин С, витамин Е, витамин В2, цинк, селен, манган, хлорофили, чесън, джинджифил (екстракт от коренище), зелен чай (екстракт от лист), декоратично зеле (екстракт от лист), куркума (екстракт от коренище-стандартизирани до 90% куркуминоид), грозде (екстракт от семки - стандартизирани до 95% полифенол).

Джинджифилът е един от най-мощните растителни антиоксиданти и регулира свързването със свободните радикали и по този начин предотвратява или намалява действието на токсични вещества и защитава организма. Също така намалява нивата на холестерол в кръвта, а така се намалява вероятността от атеросклероза. Екстрактът от джинджифил има силно антибактериално действие и действа изключително успешно срещу редица вируси и бактерии, а също така подобрява кръвообращението и храносмилането, спомага за релаксацията на мускулите и има имуностимулиращ ефект.

Чесънът предпазва от множество инфекции и също има антиобактериално действие и подобрява кръвообращението. Гроздето и куркумата имат общотонизиращ ефект, а цинкът, селенът и манганът заздравяват костите. Витамин А стимулира растежа и е полезен за кожата, витамин C стимулира естествения имунитет и действа като антиоксидант, а витамин Е е важен при синтеза на хемоглобин и белтъците и също стимулира растежа, а неговата липса може да доведе до анемия.

Тъй като действието на Доктор Чойс Антиоксидант е синергично, с него Вие подсилвате Ващата имунна система и намалявате вероятността от заболяване от редица болести, започващи от мигрена и простуда и стигащи до много сериозни болести като Паркинсон и Алцхаймер. Действието му е много комплексно и се препоръчва на активно спортуващи, но и на хора, загрижени за своето здраве.

Ревита ви препоръчва

Доктор Чойс Антиоксидант, 445 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.