×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Външната енергия (енергията на вдишания въздух и храната, космичните лъчения) постъпва в тялото, където се преобразува във вътрешна. Вътре в организма потокът от енергия винаги се движи по определени енергийни пътища, които образуват система от канали и връзки с органите.

По принципа ”ин–ян”, каналите се подразделят на ин-меридиани, това са меридианите (каналите) на белия дроб, слезката (далак), сърцето, перикарда, бъбреците, черния дроб и ян–меридиани – дебело черво, стомах, пикочен мехур, троен нагревател, жлъчен мехур, тънко черво.

 

Меридиан на стомаха – двустранен, ян

Главният клон започва под окото и завършва във втория пръст на крака.

Провежда енергия до храносмилателните органи, снабдява с енергия мозъка и психичните процеси, подхранва енергийно меките тъкани на лицето, млечните жлези, епигастриума, долните крайници.

При патология в меридиана се наблюдават един или повече от посочените симптоми, в зависимост от тежестта на проблема:

Съхнене на устата, кръвотечения от носа, обрив и разраняване на устните и лигавицата на устата, главоболие, болки в гръдната клетка, зачервяване, подуване и изстудяване на долните крайници, подпухване на бузите, увисване на ъглите на устата, висока температура, бълнуване, болки в очите, обилно изпотяване.

 

Упражнения за отстраняване на блокажите в меридиана

Разгледайте следните упражнения, опитайте ги и ако някое от тях ви допада, правете го често. Целта е да научите повече за тялото си и да подобрите здравето си. При често практикуване се развива способността за визуализация и концентрация.



Разгледайте схемата на меридиана и се опитайте да запомните пътя му. Не е необходима абсолютна точност.

  1. Седнете или легнете удобно. Дишайте бавно, отпуснете се. Представете си хода на меридиана в тялото си, проследете го от началната точка при очите до крайната в палеца.

  2. Седнете или легнете удобно. Дишайте бавно, отпуснете се. Представете си хода на меридиана в тялото си. Усмихнете се и заредете с усмивки целия меридиан, като го проследите мислено от началото до края му.

  3. Седнете или легнете удобно. Дишайте бавно, отпуснете се. Проследете мислено меридиана в тялото си. Представете си как с нежна четчица почиствате местата където ви е трудно да си го представите.


 

Край на първа част.

Текст д-р Аелита Петрова

Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик
Учител по рейки

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.