×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
След зимата, с идването на пролетта, алергиите при много хора се активизират.

 

Алергията представлява неадекватна реакция на имунната система към различни вещества при непосредствен контакт с тях.  Днес алергичните реакции са едно от най-честите болестни състояния. За съжаление, надеждни методи на лечение, които позволяват пълното избавяне от болестта, не съществуват. Алергията може да бъде предизвикана от прах, насекоми, животинска козина, цветен прашец, сперма, козметика, студ, слънчеви лъчи и др. Проявите могат да бъдат както местни кожни реакции, така и хрема, конюнктивит, бронхиална астма и т.н.

Човек не винаги разбира, че това е алергия. През зимата например може да страдате от постоянна хрема и да отдавате това на отслабналия си имунитет, без да подозирате, че може да е алергия към студа. През лятото ви тревожат обриви, които не можете да си обясните и вероятността обривът да се дължи на слънчева алергия е доста голяма.

И при най-малките подозрения за алергично заболяване трябва да се търси помощта на лекар-алерголог. Той ще проведе необходимите изследвания, ще постави диагноза и ще назначи лечение, което ще сведе до минимум проявите на алергията.

 

Но има и начини сами да си помогнем.

Като заболяване на имунната система, алергията се повлиява от методи, които укрепват здравето като цяло – рейки, йога, ци гун, йога с пръстите на ръцете – мудри, самомасаж и други вътрешни упражнения, както и спорт – плуване и туризъм.

Всеки ден правете леки упражнения за укрепване на белите дробове и на имунната система.

 

Рейки

За тези, които са в рейки – всекидневен пълен или кратък сеанс със или без символи с  повторно подаване в позициите на главата, тимуса, бъбреци/надбъбреци и колена.

 

Йога с пръстите на ръцете

Бхрамара мудра

Показалецът се прегъва към основата на палеца, върхът на палеца се допира отстрани до нокътя на средния        пръст. Безименният и кутрето са изпънати.

Изпълнява се от 4 пъти дневно по 7 минути до 8 пъти по 15-20 минути. Укрепва имунитета.

 

 

 



Самомасаж

Точка Джун Фу – под ключицата, близо до раменната става. Разтривайте с кръгови движения 2-3 минути всеки ден.



 

 

Хранене

Алергичните хора би трябвало да избягват консумацията на мляко и млечни продукти, домати, ягоди и киви. Хигиенизирането на чревната флора също е от значение и може да се проведе като лечение с хума или като клизми – 3-4 през ден.

 

Подходящи хранителни добавки

Hay Max – бариера за полени: organic балсам с добавена лавандула

Hay Max – бариера за полени: organic балсам с добавено Алое Вера

Hay Max – бариера за полени: натурален organic балсам

 

Алайв мултивитамин, 1g

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус, 63 mg

Примадофилус Кидс, 80 mg

Ленено масло, 1 300 mg 57% АЛК

Ленено масло, 1 000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра с протеини & фибри & лигнани, 454 гр

Алое вера (сок от цели листа), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок), 1 000 ml

Алое вера (гел и сок) плодов, 1 000 ml

Алое вера (лист), 550 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.