×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
По-добър сексуален живот за женитеСпоред данните на Бизнес списание за хранене, лечебните продукти за мъжкото сексуално здраве са широко разпространени и продажбите им възлизат на 517 милиона долара през 2012 година. За съжаление, същото не може да се каже за продуктите за женско сексуално здраве.

Изследвания показват, че между 20 и 40% от жените имат проблеми със сексуалността. Причините са свързани с многобройни фактори, които могат да повлияят женското либидо като физическото здраве, емоционалното състояние, опита, религиозните вярвания, възпитанието, начина на живот и настоящата връзка. Ако жената изпитва проблеми в някоя от тези сфери, това може да повлияе върху сексуалното й желание.

Тук ще разгледаме две от най-значимите причини за проблемите със сексуалността, а именно стресът и менопаузата.

Стрес

Доказано е, че проблемите със сексуалното желание при жените са свързани с повишените нива на физиологичен стрес. Следователно всичко, което може да доведе до релаксация и да намали последствията от стреса, би помогнало.

Едно от тези вещества е аминокиселината L-теанин. Азиатците отдавна използват различни видове чай за релаксация. Голяма част от ефекта им се дължи на въздействието на L-теанина върху нервната система. В мозъка това вещество повишава нивата на серотонин и допамин. ЕЕГ изследванията (електро-енцефалограмите на мозъка) показват, че той значително повишава активността на алфа-вълните в мозъка, които действат успокоително, но без да причиняват сънливост.

Менопауза

Повечето учени са на мнение, че женските проблеми със сексуалността са свързани с възрастта. Причините може да са много, но със сигурност има една физиологична – лигавицата на вагината се променя през менопаузата. Тя обикновено става по-тънка и по-суха, което може да доведе до дискомфорт при полов акт. Друг фактор са горещите вълни, които също не допринасят за сексуалното удоволствие. Тук могат да помогнат няколко екстракта -  от корен на мака, от корен на гроздовиден ресник и от цветове на хмел.

Екстракт от корен на мака

Растението мака се използва от хилядолетия за стимулиране на сексуалността и плодовитостта при жените. В Перу маката се използва като източник на енергия, афродизиак и тоник при проблеми по време на менопаузата. Съвременните изследвания също потвърждават тези й качества.

Екстракт от гроздовиден ресник

Добре известна е ефективността на това растение за лечение на симптомите на менопаузата, но не всеки човек знае, че тези симптоми включват и проблеми със сексуалното желание. Изследванията показват, че приемът на екстракт от гроздовиден ресник значително намалява вагиналната сухота, сексуалните проблеми и оплакванията, свързани с уринирането. Изследванията показват, че приемът му значително подобрява сексуалния живот след менопаузата. Множество изследвания потвърждават, че това растение намалява свързаните с менопаузата горещи вълни, нощното изпотяване, нервността, лошото настроение, сънливостта. С намаляване на тези симптоми съвсем логично се повлиява положително сексуалната активност на жените.

Екстракт от цветове на хмел

Освен широката му употреба за производството на бира, хмелът е известен и със способността си да облекчава горещите вълни през менопаузата. Екстрактът от хмел съдържа растителни естрогени, които може да се свържат с естрогеновите рецептори в женската полова система и така да компенсира за естествено понижените нива на естроген през менопаузата. Гроздовидният ресник не съдържа растителни естрогени, а действа чрез невротрансмитерите или други механизми в тялото. Затова най-добрият начин за справяне с проблемите на женското сексуално здраве е комбинирането на различни способи за постигане на най-голям ефект.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.