×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сбогувайте се със стреса Как се чувствате днес? Изпълнени с енергия, отпочинали, уморени или напрегнати? Ако животът ви е изпълнен със стрес и тревоги, не искате ли да се отървете от тях и да забравите за главоболията. Не мислете, че се нуждаете от продължаваща с години психотерапия или еднопосочен билет за някой безлюден остров. Всъщност може да се преборите с напрежението лесно и без много усилия. Важно е да започнете с правилата, които ще ви предложим, още в момента, в който стресът взема връх. Не оставяйте проблемите да се задълбочат и да стане прекалено късно. Някои от предложенията ни могат да ви се видят прекалено елементарни, но едно е сигурно – те винаги работят!

Изпийте чаша портокалов сок. Единственото условие е сокът да е прясно изстискан. Ако не обичате портокали, заменете ги с боровинки или грейпфрут. Къде е тайната? Всички тези плодове са богати на витамин С. Той доказано намалява хормоните на стреса. Такъв е например кортизола. В случай, че нямате време за плодови сокове, вземете витамин С на таблетки. Важно е да изберете такива, които се усвояват напълно от организма, а не се изхвърлят с урината.

Пейте. Дори да не сте Тина Търнар или Майкъл Джексън, пеенето ще ви успокои и отпусне. Ако работите в помещение пълно с хора, може би те ще се смутят от действията ви. Излезте на кратка разходка и изпейте любимата си песен. Факт е, че пеенето намалява драстично нивото на стрес, а едновременно с това подобрява дишането и помага на белите дробове.

Дъвчете дъвка. Въпреки че много хора смятат дъвченето на дъвка за неприлично, то помага за намаляване на напрежението и повишава концентрацията. Разбира се, забравете за дъвката, ако сте на важна делова среща. Едва ли ще се приеме с добро око.

Правете секс. Този съвет няма нужда от обяснение. Сексът повишава нивото на хормоните на щастието и драстично намалява стреса. Единственото условие е да се съсредоточите върху удоволствието, а не да планирате графика си за следващия ден по време на любовната игра.

Доверете се на природата. Жълтият кантарион, глогът и хмелът са най-добрите билки, които могат по природен начин да прогонят безпокойството ви. Те ще подобрят съня и ще се справят със стреса. Единственото условие е да ги вземате редовно. В случай че не може да спите, опитайте да вземате мелатонин – това е хормонът на съня, който ще помогне на мозъка ви да изпрати сигнали, че е време за сън.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Ge 132 Active, 100 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Глог (плод), 510 mg

Izi Night, 252 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Хмел (цвят), 310 mg

Vit C Release, 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.