×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Свръхкритични омега 7 есенциални мастни киселиниМного изследвания доказват особеното значение на есенциалните мастни киселини за здравето на човешкия организъм. Големи количества Омега 3 се намират в лененото масло и рибата, Омега 6 – в маслото от пореч и иглика, а Омега 9 – в маслините. Всеизвестен факт е, че тези масла подкрепят и защитават ефективно тялото и здравето като цяло. В списъка обаче липсваше 4-тия изключително важен компонент от мастните киселини – това е Омега 7 мастна киселина или позната още като палмилетолеинова киселина. Растението ракитник е най-добрият източник на киселината, като количеството на Омега 7 в него нахвърля всяко едно друго растение.

Маслото с високо съдържание на Омега 7 се е използвало в китайската и тибетската медицина преди повече от 12 века за подпомагане функциите на храносмилателната и пикочо-половата системи. Според редица учени Омега 7 мастна киселина повлиява благоприятно на най-деликатните тъкани в тялото – кожата и лигавиците. Храносмилателния тракт, както и пикочо-половата система имат огромна нужда от допълнителна доставка на Омега 7 мастна киселина. Стресовото ежедневие, замърсяването на околната среда и неправилното хранене влияят пагубно на чувствителните мембрани. Именно затова продуктите, богати на омега 7, защитават, хидратират и възстановяват тези мембрани и поддържат оптималното им здраве. Маслото от ракитник (най-добрият източник на Омега 7) е богат на каротеноиди, токофероли, стероли и токотриеноли.

Коментари (6)

    • daniela
    • 2011-11-08 12:05:53
    Здравейте, може ли продуктът да се дава на дете на 1 1/2 год с атопичен дерматит?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2011-11-08 14:09:12
    Здравейте, Даниела, Както знаете, атопичният дерматит е една от най-често срещаните екземи на алергична основа, при които реакцията на организма към множеството дразнители е неспецифична и индивидуална. Като знаем това и като приемаме по подразбиране, че на година и половина едно добре хранено дете получава всички необходими вещества с храната, за предпочитане е да не се добавя нищо, към което не знаем как ще реагира. Насочете се към хомеопатията и изпробвайте различните козметични продукти, подходящи при това заболяване. Желая Ви успех. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки
    • hristina
    • 2011-11-10 21:05:00
    Здравейте Аз съм със заболяване левкоплакия на вулвата. Лекарите с който съм се консултирала за евентуално лечение на конкретното заболяване са на мнение че само оперативно може да се отстрани. Питането ми е Омега 7 би ли облекчило или дори премахнало самото заболяване? Благодаря!
    • д-р Аелита Петрова
    • 2011-11-14 13:17:22
    Здравейте, Христина, Както знаете, левкоплакията на вулвата е сравнително рядко заболяване и представлява белезникаво и сребристо петно, появяващо се върху лигавицата на вулвата. Точната причина за това образувание не е известна, но се смята, че е свързана с намаляването на секрецията на яйчниковите хормони. Най-застрашени от болестта са жените, достигнали менопауза. Най-значителният симптом на болестта е чувството на сърбеж. Разчесването води до вторична инфекция от повърхностните бактерии. С течение на времето левкоплакията може да премине в преканцероза, но процесът е много бавен и изисква години. Така че се разполага с време, необходимо за премахването на плаката. Във всички случаи, при наличието на левкоплакия винаги се препоръчва да се извърш биопсия, за да се уточни дали има наличие на атипични клетки. Това заболяване изисква хирургична лечение и не може да премине спонтанно. Дори не съществува медикаментозно лечение, освен за лечение на инфекцията и сърбежа, които често са свързани с левкоплакията. Брилянт Лук със съдържащите се в него Омега -7 би могъл да повлияе субективните оплаквания, но не и да премахне плаката. Д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки
    • Abena
    • 2013-04-23 13:06:36
    zdraveyte iskam da znam dali omega 7 moje da mi pomogne sre6tu belezi ot akne po buzite na liceto imam i kolko vreme e nujno dolu gore da go vzemam ?
    • д-р Аелита Петрова
    • 2013-04-26 14:41:05
    Здравейте, Понякога белезите се дължат на развила се в кожата съединителна тъкан и за заличаването им е необходима и помощта на специалист козметик, особено ако белезите са стари. Но във всички случаи омега 7 подобряват функцията и способността на кожата да се възстановява. Брилянт лук за кожа се приема по 1 капсула 2 пъти дневно с храната. Продължителността на почивката зависи от съдържанието на омега МК в менюто – няколко дни-седмица. При добра поносимост и добър ефект, курсът може да се повтори няколко пъти. д-р Аелита Петрова Лекар в Национална генетична лаборатория, биохимик Учител по рейки

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.