×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Седмица на хипертонията в СофияМБАЛ „Токуда Болница София” организира от 18 до 22 юни седмица за контрол и профилактика на хипертонията. В рамките на тази седмица всеки делничен ден от 08,00 до 17,00 часа желаещите ще могат да се възползват от 30% отстъпка от цената на консултативните прегледи от водещите кардиолози на японската болница. Пациентите, които искат да се ползват от отстъпката и да обсъдят своето състояние с кардиолог трябва да се запишат предварително на тел: 02/403 4000.
В рамките на кампанията пациентите ще бъдат прегледани от специалист – кардиолог и ще им бъде направена електрокардиограма, измерване на артериално налягане и в случай на установяване на резистентна хипертония ще им бъдат давани препоръки за терапия и авангардно лечение.
„Липсата на контрол и профилактика на рисковите фактори за сърдечно-съдови заболявания поставя държавата ни на водещо място в света по смъртност и инвалидизация  в следствие на острите сърдечни и неврологични състояния – инфаркт, инсулт и дисекация на аортата”, алармира доц. д-р Иво Петров – началник на Клиниката по Кардиология и Ангиология в болницата. „Нашата цел с тези консултации е да разширим достъпа до специализирана помощ, за да установим заболяването навреме и да спомогнем за спасяването на повече човешки животи”, допълва доц. Петров
Един от основните рискови фактори, които водят до инфаркт, инсулт или дисекация на аортата  са високото артериално кръвно налягане, ето защо контролът на хипертонията ще бъдат обект на внимание на специалистите от Токуда през цялата следваща седмица.

За здраво сърце Ревита Ви препоръчва

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Канела, 400 mg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.