×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сексомнията се разпространяваСъбуждате се в леглото на съседката и се чудите какво правите там... може би, защото без да знаете сте правили секс на сън. За съжаление обаче това не е повод за радост, а тревога.
Сексомния е разстройство на психиката, при което спящият човек проявява сексуална активност в най-различни форми. Най-често срещани са опитите да се прави секс с партньора си понякога и без той да иска. Има случаи, при които пациентът търси контакт с непознати. Учените смятат, че сексомнията прилича на лунатизма – ходенето насън. И в двата случая пациентите не помнят какво се е случило. Американски учени от Сан Антонио (Тексас, САЩ) обаче алармират, че случаите на сексомния се увеличават лавинообразно. Те установили, че 8% от хората с нарушения на съня страдат от „любовната” болест. Тя се среща три пъти по-често при мъжете, отколкото при жените.
"Досега не сме проучвали колко хора имат подобен проблем. Цифрата обаче е притеснителна", казва един от изследователите д-р Шарън А. Чунг. „Броят на пациентите с проблеми със съня непрекъснато се увеличава. Това означава, че и сексомнията също ни заплашва”, допълва тя. Най-често срещаните симптоми на заболяването са проблеми със заспиването, умора, раздразнителност, потиснато настроение, понижено сексуално влечение. Учените са категорични, че опасността от сексомния е два пъти по-голяма при хората, които пушат и консумират алкохол. Първите проучвания на болестта сочат, че близо 70% от лунатиците изразяват своите сексуални желания по време на някои от епизодите си.
Лекарите съветват да потърсите специализирана помощ дори и при най-малкото съмнение, че страдате от сексомния. Заболяването може да застраши начина ви на живот и да ви причини редица неприятности.

За спокоен сън Ревита Ви препоръчва:

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.