×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Кихате, кашляте, ръцете и лицето ви се зачервяват... Най-вероятно имате алергия. При много хора тя се появява внезапно и, въпреки че до преди няколко дни са били напълно здрави, сега трябва да се борят с неприятната болест. Знаете ли, че домът ви може да е истинско свърталище за алергени и именно те да са причината за появата на алергия. Къде се крият малките гадинки и как да се справите с тях? Ревита ви предлага отговора.


Скритите опасности от алергия у домаДомашните любимци
Алергията от животни е много често срещана. Но Шаро не е виновен. Проблемът идва от падащата козина, която може да намерите по дрехите, по пода, по мебелите си... Решението е да определите стаи, в които да допускате домашния любимец и други, където той не е желан. Почиствайте и използвайте прахосмукачката често, за да се справите с козината.


Килимите и саксиите
Килимите често са източник на толкова много прах и мърсотия, за която дори не сте си и представяли. В тях се загнездват микроскопични вредители, които се хранят с падналите косми от косата ви или мъртви клетки от кожата ви. Решението е често да почиствате с парочистачка с висок градус.


Книгите
Това, с което се храните често може да е и храна за вредителите. Те се крият в книгите, които събират прах и се размножават. От значение е ако имате отворена библиотека да почиствате всяка книга редовно от прахта. Най-добре използвайте прахосмукачка.


Скритите опасности от алергия у домаМебелите
Мебелите, особено тези, които са покрити с някаква завивка, събират много прах. Поне веднъж седмично изпирайте покривките, върху които седите, а мебелите почиствайте с парочистачка.


Леглото
Фактът, че прекарвате 7 – 8 часа в леглото е достатъчен, за да оставите върху чаршафите много мъртви клетки. Това е притегателна сила за акарите, които се хранят с тях. Най-доброто решение е да използвате противоалергичен матрак и подобна възглавница. Перете завивката и чаршафа си всяка седмица. Тупайте редовно възглавниците си.


Плюшените играчки
Ако детето ви страда от атопичен дерматит или постоянно киха и кашля, може би причината е в плюшените му играчки. Те събират много прах и мърсотия. Все пак не се отказвайте от сладкото розово плюшено пони или жълтия мечок. Почиствайте ги със суха кърпа. Веднъж месечно ги изпирайте в гореща вода.


Банята
Водата и влагата са идеална среда за развитието на бацилите. Те се крият по ъглите и под мивката. Най-добрият начин да се справите с тях е да поддържате банята си чиста и суха. Не оставяйте водата от кранчето да капе. Почиствайте плочките със специални препарати. Винаги включвайте вентилатора след като сте приключили с къпането.

Кухнята
Това е любимото място на вредителите. Те могат да се скрият в хладилника, в мивката или на дъската за рязане. Важно е винаги да почиствате хладилника, да държите всички съдове сухи.


Скритите опасности от алергия у дома

Климатикът
Климатикът помага, за да се отоплявате през зимата и да поддържате нормална температура през лятото. В него обаче се събират много вредни животинки, които могат да се разпространят из цялата къща докато той работи. Ето защо често почиствайте филтъра му и няма да имате проблем.


 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.