×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Синдромът на следваканционната депресия обикновено засяга 35% от хората. Те  започват да се оплакват от отпадналост, умора, сънливост, главоболие, липса на концентрация и апетит, мускулни болки или неприятности с храносмилателната система. Това продължава не повече от 10-14 дни, обяснява Антонио Юста, невролог в мадридската болница "Сан Камило". Той обаче предупреждава, че ако тези симптоми продължат повече време, най-добре е да се потърси лекар. Според д-р Юста, споменатите проблеми са най-характерни за хората на възраст между 45 и 55 години и особено при онези, които са променили рязко рутинния си биоритъм.

Президентът на Европейското дружество на социалните психиатри Адолфо Петициол определи като "измислица" следваканционната травма, от която се оплаква един на всеки трима италианци, но даде и напътствия за нейното преодоляване. "При завръщането си от ваканция не бива да се поддаваме на чувството за неразположение, защото в сегашната кризисна обстановка трябва да мислим за това колко сме късметлии, че сме могли да си позволим ваканция," изтъква професор Петициол. Според него главоболието, отпадналостта и раздразнителността са преодолими чрез спорт или подходящи билкови продукти.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.