×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Живейте здравословноВсички сме склонни да си търсим оправдания, когато не сме постигнали онези цели, изискващи повече воля, труд и лишения. Тези оправдания, обаче, винаги ни държат далеч от образа, който бихме искали да бъдем. Здравословният начин на живот също е една от тези цели. Наднорменото тегло, с което много хора никога не се справят дългосрочно, вредните хранителни навици, липсата на движение...  всичко това ни пречи да се чувстваме във форма и се отразява на външния ни вид.

 

Но стига вече! Време е да поставим началото на нещо ново и да въдворим ред в хаоса! За целта, ето кои са най-често срещаните оправдания, които завинаги трябва да забравите:

 

Нямам време и съм твърде уморен/а за да спортувам

С подобна настройка няма как да не се чувствате уморени, макар и да нямате основателна причина за това. Опитвайте се да игнорирате мнимата си умора и просто се настройте за друг, различен ритъм. Поставете си за цел да го следвате поне два месеца – успеете ли да поддържате това темпо, след това сами няма да искате да се върнете към стария си начин на живот. Друго – всички ни мързи, а вие едва ли сте изключение. Хората са свикнали да се концентрират върху нежеланието и факта, че ги мързи. Бъдете едно от изключенията и се целете единствено към целта да се движите повече и да спортувате.

 

Често не се храня здравословно, понеже нямам време и възможност за това

Не съществува никакво убедително извинение за лошото хранене. Дали на обяд ще хапнете сурови зеленчуци с месо или две банички е въпрос единствено на вкус. А и щом имате време за тестена закуска, защо да нямате време и за здравословна порция храна?

Ако от дълго време си мислите, че трябва да промените хранителния си режим, но така и не успявате, направете го още днес! Намерете най-удачния и здравословен за вас вариант и го следвайте. Пийте повече течности и консумирайте повече плодове и зеленчуци.

 

Случва ми се изведнъж да почувствам силна слабост и тогава не мога да преодолея желанието да се натъпча или да „сгъна” набързо нещо сладко

Причините за това могат да бъдат много. Ако не става въпрос за заболяване, усещането за слабост може да се дължи на недостатъчен прием на течности (предимно вода), некачествена храна, недостиг на витамини и минерали, умора поради липса на сън и др. Има един много ефективен трик, с чиято помощ това неприятно състояние няма да ви се случва повече: през около 2 часа хапвайте по съвсем малко плод, зеленчук или сурови ядки. Заедно с това, количеството вода, което пиете ежедневно, не трябва да бъде по-малко от 1,5 л!

 

Нямам заболяване, но въпреки това апетитът ми е огромен!

Лаком/а сте и поради тази причина непрекъснато дъвчете нещо, най-често солети, бисквити, чипс и други „вкусотийки”. Е, ако сте с наднормено тегло, този навик няма да ви помогне да отслабнете. Ако пък сте от по-слабичките, не се успокоявайте, че всичко е до гена. Лошият начин на хранене може да нанесе доста вреди на здравето и външния ви вид, независимо дали откакто се помните сте си все същата „клечка”.

И така – ето го и решението на този проблем. Винаги носете със себе си нарязани плодове или зеленчуци. Когато са нарязани, измити и готови за хапване, винаги сме по-склонни да посягаме към тях. Ако сте почитател на соленото, можете например да нарежете няколко моркова на дребни парченца и да ги носите със себе си на работното място. Щом усетите глад, посолете ги и и започнете да похапвате. Освен, че ще ви напомнят за солените хруски, са също така вкусни и много полезни!

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.