×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сокът от червена боровинка – по-ефективен от хапчетатаСокът от червена боровинка е по-ефикасен при борба с инфекциите, отколкото някои лекарствата. Това твърдят американски учени от Worcester Polytechnic Institute (WPI) в Масачузетс (САЩ). По-ранни тестове са показали, че сокът от червена боровинка пречи на различни бактерии, включително и Е. Соli да се развият в пикочния тракт. Биоактивните елементи в червените боровинки намалява способността  на бактериите да атакуват здравите клетки. В резултат Е. Coli-те не са в състояние да се размножават и разпространяват. Това води до пълното им унищожение от белите кръвни телца.
Червените боровинки са силни антиоксиданти, които подсилват имунната и сърдечно-съдовата система. Те се борят успешно със свободните радикали. Медицинските експерти напомнят още, че веществата, открити в тези плодове, помагат за предотвратяване гниенето на зъбите.

Ревита Ви препоръчва

Червена боровинка, 430 mg

Червена боровинка (плод), 465 mg

КРАН Rx – червена боровинка 500 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.