×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.


Някои хранителни продукти открай време са причина за многобройни диетологични и медицински полемики. Солта е точно такъв продукт. Едни специалисти твърдят, че тя вреди на здравето и оказва негативно влияние върху състояниеото на организма.  Други смятат, че репутацията на солта е окаляна незаслужено и тя в никакъв случай не трябва да бъде изключвана от менюто. Сред привържениците на тази гледна точка са и учени от Копенхагенския университет, които излязоха с остра критика към диетите с ниско съдържание на сол. Според тях не солта, а точно тези диети увеличаван риска от сърдечни болести.

Причина за тревогите им е холестерола, чието равнище при недостиг на сол, расте нагоре. Освен това се променя съдържанието на мазнини и хормони. Тези фактори повищават вероятността от сърдечен пристъп. Лекарите предупреждават: възрастните хора трябва да приемат дневно не по-малко от 1,5 грама сол. Но тези, които осоляват менюто си с повече от 3 – 5 гр., трябва сериозно да се замислят и да намалят количествата от „бялата отрова”.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.