×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Соята – най-доброто средство срещу горещи вълниСоевите изофлавони са най-доброто средство за справяне с горещите вълни през менопаузата. Това показва най-мащабното проучване, проведено досега за връзката между соята и неприятните усещания, които мъчат милиони жени в даден етап от живота им. Изследователите са установили, че редовният прием на соя намалява честотата на горещите вълни с над 26%. Американски учени от Университета Делауер (САЩ) са анализирали данните на 19 предишни изследвания, в които са участвали повече от 1200 жени над 45-годишна възраст. "Ефектът на соята е много добър при жени, навлизащи в менопауза", каза проф. Мелиса Мелби, ръководител на изследването. Тя и колегите й установили, че соевите изофлавони имат мек естрогено-подобен ефект, какъвто се използва при хормонозаместителните терапии. „За да има ефект, жената трябва да взема поне по 54 мг соеви изофлавони в продължение на шест седмици до 1 година. Това ще намали честотата на горещите вълни с 20 – 26%”, обяснява специалистката. При някои жени горещите вълни напълно изчезват. Колкото по-дълго се приемат соевите изофлавони, толкова по-голям е резултатът, категорични са експертите.
Интересът към соята и връзката й със симптомите на менопаузата се е зародил в Япония. Там учените установили, че високата консумация на соеви продукти и соеви добавки е сред причините възрастните японки рядко да се оплакват от горещи вълни.

Ревита Ви препоръчва

Соя изофлавони комплекс 50 mg

Менопауза формула 295 mg

Гроздовиден ресник, 40 mg

Чейндж-о-лайф, 440 mg

Детелина, 500 mg

Естросой, 335 mg

Естросой плюс, 335 mg

Див ям (корен), 425 mg

Люцерна (лист), 405 mg

Пореч масло, 1300 mg

Иглика масло, 1300 mg

Коноп § протеини § фибри, 454 mg

Конопено маслo, 237 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.