×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спете повече след промяната на времетоВ края на месец март всяка година преминаваме към лятното часово време и местим стрелките с 1 час напред. Това ни дава един час повече слънце и добро настроение, но отнема и един час сън. Американски учени предупреждават, че в дните, дори седмиците след промяната на времето трябва да спим повече. В противен случай това сериозно може да навреди на здравето. „Промяната на времето е много важна, но тя често ни прави сънливи, нетрудоспособни, трудно се концентрираме. В този период хроничните проблеми се обострят”, казва д-р Даниел МакНали, специалист по проблемите на съня. „Опитайте се да спите повече в седмиците след промяната на времето. Няма достатъчно доказателства, че безсънието повишава опасността от рак, инсулт или затлъстяване, но съществуват отделни проучвания, които говорят за подобна връзка”, допълва д-р МакНали. В епохата на новите технологии – на смартфони, социални мрежи, безжичен интернет и постоянен стрес, сънят се оказва от изключително значение, за да може мозъкът и тялото да си отпочинат. Специалистите дават няколко полезни съвета, които могат да ви помогнат да се справите с безсънието след смяната на времето.

  • Лягайте си рано. Най-добре е да сте в леглото преди 22.30 ч;

  • Затъмнете спалнята си. От значение е помещението, в което спите да е тъмно и хладно;

  • Преместете телефоните, телевизора и компютъра в друга стая. Не ги използвайте преди лягане;

  • Правете физически упражнения поне 3 часа преди лягане;

  • Забравете за кофеина, алкохола и никотина четири часа преди сън;

  • Валерианът, мелатонинът, хмелът и шлемникът са най-подходящите билки, които могат да ви осигурят спокоен сън без на сутринта да се събуждате с главоболие. Ако забележите, че след промяната на времето не може да спите, опитайте да се справите с проблема с билкови средства.


Ревита Ви препоръчва

Мелатонин, 2,5 mg

Мелатонин 5 mg, за регулиране на съня

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана (корен), 530 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.