×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Специалистите: Вземайте Омега-3, за да сте здрави Сигурно сте чували поговорката „Една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен”. Може би обаче вече трябва да я изменим и да стане „Една риба на ден държи лекаря далеч от мен”. Рискът от сърдечносъдови проблеми намалява значително при хора, които ежедневно консумират тлъсти риби и приемат повече омега-3. Около това мнение се обединиха специалисти от Европейската асоциация за сърдечносъдовата профилактика и рехабилитация (EACPR) на годишната си конференция, която се проведе в началото на май в Дъблин (Ирландия). Специалистите се съсредоточиха върху ползите от ненаситените мастни киселини омега-3, ейкозапентаеновата киселина (EPA) и докозахексаеновата киселина (DHA), които могат да се намерят в голямо количество в мазните риби като сьомга, скумрия, херинга, пъстърва и сардини . "Омега-3 мастните киселини са изключително важни за здравето на човек, независимо дали говорим за сърдечносъдовата система, ставите или имунитета" каза Филип Калдър, биохимик и диетолог от университета в Саутхемптън, (Великобритания).
На срещата специалистите се обединиха около идеята, че човек трябва да хапва мазна риба поне два пъти седмично. „Хората, които искат да си набавят омега-3 чрез хранителните добавки, трябва внимателно да четат етикетите. Потърсете сертифицирани продукти с доказано качество. От значение е да се взема по 1 гр. Омега-3 на ден, за да има благотворен ефект върху здравето”, допълва специалистът.

Ревита Ви препоръчва

Ленено масло, 1000 mg 57% АЛК

Ленено масло, 474 ml

Ленена пудра, 454 mg

МЕГА – ДХК, 1 000 mg

Крил масло, 500 mg

Неуроминс ДХК, 200 mg

Неуроминс ДХК, 100 mg

Рибено масло, 1000 mg

Масло от черен дроб на треска, 415 mg

ЕФА бленд за деца, 445 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.