×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спокойствие чрез билкиПочивката свърши, времето се променя и зимата наближава. За повечето хора тези причини са напълно достатъчни, за да се чувстват унили, раздразнителни и без настроение. Преди обаче да посегнете към успокоителните хапчета, защо но се опитате да внесете малко спокойствие и усмивки с природни средства. Към релаксиращия чай, любимата музика, масажа... може да прибавите и няколко билки, които действат бързо и без страничните ефекти на лекарствата.

Лайка. От столетия лайката се използва в природната медицина. Тя е богата на калций и магнезий и успокоява нервите. Може да използвате растението, ако имате проблеми със съня или стомаха.

Свещен босилек. Растението не е много популярно, но е силен антиоксидант. Свещеният босилек намалява стреса, увеличава издръжливостта и укрепва имунната система. Поддържа сърцето, белите дробове и черния дроб. Освен това той избистря ума, може да се ползва при главоболие и проблеми с нервите.

Маточина. Билката намалява стреса и тревожността. Редовният й прием води до повишаване на концентрацията. Маточината притежава антибактериално, антиоксидантно, антивирусно действие. Действа безотказно при проблеми със съня. Най-добре е да се комбинира с валериан.

L-Тианин. Аминокиселината L-теанин се извличана от зеления чай. Тя помага за провеждането на нервните импулси от мозъка до отделните органи и системи. Ето защо L-теанинът намалява стреса и безпокойството, има успокоително действие и засилва концентрацията. Доказано е, че хората, които приемат тази аминокиселина се чувстват по-ведри, по-спокойни и в по-добро настроение.

Валериан. Красивото бяло растение се прилага успешно за лечение на безсъние и нервно напрежение. Специалистите съветват валерианът да се комбинира с други билки с подобен ефект като лайка, хмел, пасифлора и маточина. Растението  прави съня по-дълбок и спокоен. Освен това той не причинява „чувство на махмурлук” сутрин, което е характерно за медикаментите.

Срещу стрес и напрежение Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

5-Хидрокситриптофан, 50 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Жълт кантарион, 420 mg

Маточина (лист), 490 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Валериана, 525 mg

Валериана (корен), 530 mg

Добро настроение, 471 mg

Izi Night, 252 mg

Свещен босилек, 450 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.