×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спорт според зодиятаВсеки знае, че астрологичният знак може да Ви даде насоки относно постъпките и любовта, но малцина са наясно за друг начин, по който влияе зодията Ви. Всеки знак от зодиака управлява някоя част от тялото, което повлиява върху здравето Ви и върху това как да спортувате.

 

Някога чудели ли сте се защо винаги си наранявате колената или пък защо плуването Ви идва отвътре? Отговорът може би е Вашата зодия.

 

Когато даден знак управлява някоя част от тялото, то на Вас Ви се иска да избягвате дейности, които евентуално могат да наранят тази част. Например зодия Лъв управлява сърцето, затова Лъвовете са склонни към сърдечни проблеми. Те трябва да се захванат с упражнения, които благоприятстват кръвообръщението и да внимават да не го претоварят. Тази информация е добър старт за избиране на спорт според Вашия знак.

 

Овен: глава, мозък, очи, лице и мускули

Спортът при Вас се случва естествено, защото повишава настроението и намалява стреса. Обичате да печелите и се насочвате към спортове, при които има пряко съперничество, но трябва да избягвате яда, за да не доведе до високо кръвно налягане и потенциално главоболие. Обичате да усещате високата интензивност и изпотяването. Все пак внимавайте, тъй като небрежността може да доведе до наранявания и натъртвания. Спортове, към които да се насочите: тенис, моторни спортове, футбол, колоездене, вдигане на тежести и фехтовка. Не се претоварвайте и не очаквайте моментни резултати.

 

Телец: врат, гърло, щитовидна жлеза, гласни струни и сливици

Телците обичат комфорта - и храната - така че физическите упражнения може да са домакинска работа. Но сте склонни към натрупване на тегло с напредване на възрастта, така че си осигурете редовна активност. Простите разтегателни упражнения са подходящи, а може да добавите и танци. Избягвайте спортове със силен конкурентен характер. Спортове, които ще Ви се харесат са: леко бягане, тенис, уиндсърфинг, каране на ски и бели денс. Природата Ви вдъхновява, така че се разхождайте или карайте колело сред красиви пейзажи. Слушането на музика също добавя известно удоволствие към упражнението. Градинарството или разхождането на куче ще спомогне. Тъй като Вие обичате дома си, закупуването на екипировка за спортуване вкъщи е много добра идея.

 

Близнаци: длани, ръце, бели дробове и нервна система

Типичните близнаци (ако е възможно) са на крак през цялото време, така че Вашият ежедневен начин на живот спомага да сте във форма. Избягвайте скуката и рутината - не можете да се придържате към нещо, което не Ви стимулира мозъка. Включването на музика и социални контакти към Вашата тренировка ще поддържа мотивацията Ви. Избягвайте повърхностното дишане и не се претоварвайте, тъй като белите Ви дробове са много чувствителни. Груповите упражнения/спортове и гимнастиката са добър избор. Вие сте Близнаци, обичате да спортувате с партньор. Ако намерите време и сте заинтересовани, правете йога и тя ще Ви предпази от настинка и грип.

 

Рак: гърди, гръдна кост, стомах, храносмилателна система и матка

Изпълнителен тип хора, Раците са способни да започнат спорт/упражнения и да ги изпълняват дълъг период от време, напрягайки до крайност. Прилягат Ви водни и колективни спортове. Това е зодията на знаменити олимпийски шампиони. Тъй като сте „ракоподобни”, страничните движения са лесни за Вас. Така че страничните изтласквания и извивания на краката са от полза. Разходка на кучето е добра идея, концентрирайте се върху коремните преси, защото Раците са склонни към натрупване на килограми в средната част на тялото.

 

Лъв: сърце, горна част на гърба, гръбначен стълб и аорта

Лъвът управнява спорта и бодростта, така че спортът и добрата форма се случват естествено при Вас. Редовните упражнения са полезни за циркулацията на кръвта, но не се претоварвайте, особено горната част на гърба. Спортуването на публични места Ви приляга идеално, но не прекалявайте с любуването в огледалото. Тъй като сте родени лидери, груповите занимания с друг водач биха били скучни, бъдете си сам на себе си треньор. Мъжете от зодия Лъв са склонни към сърдечни проблеми, така че разходките и бягането на свеж въздух подсилват кръвоносната система, въпреки че бързо може да почувствате недостиг на въздух. Подходящи за Вас са: пилатес, танци по двойки и спортове, в който се показвате. Не забравяйте да се разтягате - мислете за дълбоките протягания на лъвовете.

Дева: нервна система, далак и храносмилателна система

Като цяло Девите обичат да са във форма - интересът им идва вероятно от желанието да са чисти и здрави, отколкото от суета. Пълни с неизчерпаема енергия, за Вас са подходящи упражнения за цяло тяло като карене на колело, футбол, хокей. Обичате да сте навън, имайте го напредвид. „Ароматният” фитнес не е добра идея. Поставяйте си реалистични цели, за да избегнете разочарования, които да Ви разсеят от тренировките. Обикновено сте много силни, така че спортове с голямо натоварване са подходящи за Вас.

 

Везни: кожа, лумбална зона, бъбреци и задна част на бедрата

Везните да се фокусират върху организираните и леки възможности за тренировка-клубовете за здраве и спорт Ви подхождат. Кънките на лед и голфът са възможности, но леки кардио и разтягащи упражнения успокояват мозъка Ви. Избягвайте вдигане на тежки тежести или друго, което може да стресира гърба Ви. Склонни сте към умора и изтощение, така че се опитайте да останете мотивирани. Намирането на дружка за фитнес залата е добра идея, но не се отдавайте изцяло на социалните контакти, за да не забравите за тренировката.

Скорпион: репродуктивна система, генитали и отделителна система

Скорпионите са активни, така че се насочете към напрягащи, със състезателен характер и сериозни спортове с интензивни движения. Спортове, изискващи максимални усилия и натоварващи кардио тренировки са подходящи за Вас, но избягвайте прекаленото напрягане, тъй като сте склонни към скъсване на сухожилия и други наранявания от пренапрягане. Подходящи спортове са: бокс, бойни изкуства, триатлон и бягане, избягвайте йогата. Тъй като се нуждаете от време, в което да сте сами, вероятно така ще се справяте по-добре. Осигурете си период на почивка, тъй като ще се нуждаете от успокоение на нервите след предизвикателствата.

 

Стрелец: черен дроб, ханш, бедра и седалищен нерв

Най-здравите от целия зодиак, Стрелците се нуждаят от много упражнения, за предпочитане на открито. Тъй като имате силни крака и бедра, карането на ски и на колело са добър вариант. Съсредоточете се върху разтегателните упражнения, подпомагащи гъвкавостта в коленните сухожилия, за да избегнете пренапрягане на гърба. Склонни сте към инциденти, така че внимавайте, когато се занимавате с екстремни спортове като ски каране. Дишайте дълбоко по време на упражненията. От полза е, ако тренировката Ви има цел-състезанията са отличен избор. Фитнес залите са добра идея и тренировката с приятел ще повиши мотивацията Ви.

 

Козирог: кости (структура на скелета), стави, колена и зъби

Козирогът не очаква незабавно удовлетворение, така че издръжливостта е ключът тук. Тъй като Вашият знак управлява костите и ставите, Вие трябва да се движите редовно, за да избегнете сковаността. Разходките в планината и катеренето по скали е подходящо за планинската козичка във Вас и запълва нуждата от предизвикателство. Бягането, разходките и карането на колело за добри възможности, особено с дълга продължителност. Бъдете внимателни с колената си и се пазете от удари.

 

Водолей: кръвоносна система, глезени, ахилесова пета, прасци и пищялки

Водолеите не обичат да се чувстват ограничени, така че колкото по-необичайни са упражненията, толкова повече Ви прилягат. Екстремните спортове са добър избор, но също и танците, заради свободата на движението. Избягвайте приемането на прекалено много нишестени продукти, особено преди тренировка, тъй като сте склонни към чувство на отпадналост, когато ядете храни от тази група. Бягане на дълги разтояния и триатлон са добра идея. Избягвайте рутината - ще се отегчите. Подобряването на кръвообръщението е ключово, така че опитайте спортове като бягане и плуване.

 

Риби: стъпала и имунна система

Представителите на Вашия знак не са големи спортисти, така че избягвайте напрягащите дейности. Варианти като йога и танци осигуряват добра форма, баланс и спокойствие. Рибите са склонни към всякакви проблеми със стъпалата. Водните спортове, особено плуване и сърфинг са идеални за Вас, тъй като водата е Вашият естествен хабитат. Обичате да си похапвате, но можете да се възпрете чрез естествената способност да се мотивирате сами. Вие обичате музиката, така че танците и аеробиката са подходящи спортове, особено ако се съчетаят с гореща сауна след това.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.