×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Спрете зимната зараза в семействотоЗимата е сезонът на грипа и настинката. За съжаление вирусите се разпространяват най-бързо в семейството сред най-близките. Така обикновената настинка може да е причина да пропуснете заниманията в училище, важните срещи в работата, приятните часове с приятели. Има ли начин да се спре заразата в семейството, ако вие или вашето дете се приберете у дома със запушен нос и болки в мускулите? Отговорът е „Да”! Предлагаме ви няколко прости съвета, които да спрат разпространението на бацилите у дома.


Мийте си ръцете
Сигурно сте чували този съвет много пъти, но лекарите казват, че той е сред един от най-ефикасните начини, за спиране разпространението на настинката. Статистиката сочи, че близо 80% от инфекциозните заболявания се предават чрез докосване. Микробите минават от ръцете към очите, носа и устата. Ето защо е много важно да миете често ръцете си. Използвайте сапун и вода и търкайте поне 20 секунди. В краен случай дезинфекцирайте ръцете с мокри кърпички на алкохолна основа.


Покрийте носа и устата си
Повечето хора са научени от малки да покриват с ръка устата си, когато кихнат. Вместо това използвайте свивката на лакътя си или парче плат. Така микробите няма да попаднат върху ръцете ви и да се разпространят.


Дезинфекцирайте
Въпреки че навън е студено, микробите могат да живеят върху повърхностите у дома в продължение на часове. Важно е постоянно да дезинфекцират плотове, дръжки на врати, дистанционното управление или играчките.


Погрижете се за себе
Може ли здравословното хранене, сънят и липсата на стрес да ви направят по-силни и устойчиви на бацили? Проучванията сочат, че това е правилният път. Освен това е важно да подсилите имунната си система в приемът на повече черен бъз, ехинацея и прополис. Напоследък се заговори и коластрата, която може да се взема вече и от възрастни, не само от новородени.

Важно е да знаете, че ако спазвате тези съвети може да ограничите разпространението на бацилите у дома. Все пак обаче няма формула, която да работи безотказно. Колкото по-чисто поддържате у дома и колкото повече подсилвате имунитета си, толкова по-лесно ще се справите с настъпващите бацили!

Ревита Ви препоръчва

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Ехинацея, 400 mg

Ехинацея & витамин С, 492 mg

Ехинацея & астрагалус & рейши, 400 mg

Ехинацея, 30 ml (без алкохол)

Самбукус за деца сироп, 120 ml

Самбукус, 200 mg

Самбукус имун систем, 215 mg

Самбукус имун систем сироп, 120/240 ml

Самбукус сироп 120/240 ml


Черен бъз (плод & цвят), 575 m


Алайв мултивитамин, 1g

Collactate, 400 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.