×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стафиди и соя срещу високо кръвноСтрадате от високо кръвно налягане? Може би решението е в диетата ви. Хапвайте повече стафиди и соя и скоро ще забележите разликата! Американски учени установили, че именно тези храни са ключов фактор в регулирането на кръвното налягане. Те твърдят, че ако хапвате по шепа стафиди три пъти дневно, само след седмица ще забравите за проблемите с кръвното. Специалистите изследвали 46 пациенти с хипертония. При повечето от тях кръвното налягане варирало около 140-150 на 90-100 mm Hg (когато за нормално се счита 120 – 80 mm Hg). В продължение на 12 седмици доброволците с охота включили в менюто си голяма шепа стафиди. Оказало се, че в края на проучването повечето от тях били с нормално кръвно налягане. Все още изследователите не могат да обяснят защо стафидите влияят по този начин на кръвното. Предполага се, че причината е високото ниво на калий в изсъхналото, сушено грозде. „Калият е изключително важен елемент за регулиране на кръвното налягане. От друга страна стафидите са богати на фибри. Те са силен антиоксидант, който благоприятства работата на сърдечната система и от там намалява кръвното”, казва ръководителят на изследването д-р Харолд Завили. Диетолозите препоръчват консумацията на стафиди, защото те са с ниско съдържание на мазнини.
Паралелно второ проучване пък показва, че не само стафидите, но и фъстъците, зеленият чай и соята имат подобно влияние. Редовната им консумация понижава високо кръвно налягане.

Ревита Ви препоръчва

Бяла черница 100 mg, намалява теглото и лошия холестерол

Дива тихоокеанска сьомга масло 1300 mg, за профилактика на сърдечно–съдовата система

Куркума 500 mg, антиоксидант, подпомага сърдечно-съдовата система

Куркума и мащерка 235 mg, понижава холестерола

Канела, 400 mg

Джинджифил (корен), 550 mg

Чесън (луковица), 580 mg

Чесън & магданоз, 545 mg

Гарлицин, 350 mg

Гарлицин HC, 400 mg

Гарлицин имун съпорт, 400 mg

Здраво сърце, 600 mg

Здраво сърце плюс, 1000 mg

Ситринол, 150 mg

Ситринол и фитостероли, 255 мg

Келп (кафяви водорасли), 660 mg

 

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.