×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Киселинен рефлукс    
Стомашните киселини засягат повече от 40% от населението на света. При честа или болезнена поява на стомашни киселини, проблемът се корени в заболяване наречено гастроезофагеален рефлукс. Често срещана причина за рефлукса е отслабеният мускул на сфинктера в края на хранопровода, чиято функция е да задържа храната и киселините в стомаха. Когато сфинктерът не е добре затворен, стомашното съдържимо се връща към хранопровода, причинява поява на киселини и увеличава риска от рак на хранопровода.  

Дават ли резултат конвенционалните медикаменти срещу стомашни киселини?

Има най-различни средства – хранителни добавки и лекарства, срещу стомашни киселини. Стандартната медицина например, се опитва да блокира производството им в стомаха, но това не винаги е правилното решение. Човешкият стомах работи в кисела среда, за да може да смели правилно храната и дългосрочният прием на лекарства против киселини крие сериозни рискове за здравето – от заболявания на бъбреците и сърдечно-съдови болести до повишен риск от смърт. Дългосрочната употреба на тези медикаменти намалява способността на стомаха да действа като бариера срещу инфекциите, както и до влошено усвояване на хранителните вещества.  

Според последни изследвания, органът, който е необходимо да се лекува, всъщност е хранопроводът. Важно е да се намери начин да се неутрализира попадналата в него стомашна киселина, без да се намалява pH баланса в стомаха! За постигане на тази цел учените са се спрели на комбинирания ефект от 3 природни средства – калциев карбонат, магнезиев карбонат и екстракт от женско биле.  
Вижте мощния екстракт от женско биле, супер ефикасен срещу киселини ТУК!  

Изследванията върху хора показват, че съставките на тази формула безопасно неутрализират киселинността на хранопровода – без да пречат на производството на стомашна киселина. Има и клинично доказано подобрение на перисталтиката на хранопровода, което предотвратява последващия рефлукс.

  Калциевият карбонат подпомага неутрализирането на киселините, а приет под формата на дъвчащи таблетки намалява киселинността в хранопровода. Той ускорява перисталтиката на хранопровода  и блокира връщането на стомашно съдържимо към него.   При едно изследване 20 доброволци с епизодични прояви на стомашни киселини приели дразнещи храни – чили, сирене, суров лук и кола. Един час след хранене те били разделени на групи и им били дадени различни дози калциев карбонат в дъвчащи таблетки или таблетки за гълтане, сода бикарбонат или плацèбо. 5.5 часа след храненето били взети проби от хранопровода и стомаха, за да се установи нивото на киселинност. То спаднало драстично в групата приемаща дъвчащ калциев карбонат, при същата група нивото на pH в хранопровода също се покачило значително, а производството на киселини в стомаха не се повлияло съществено.  

Било проведено и друго изследване върху калциевия карбонат. В него участвали 18 доброволци с киселини в стомаха. Те приели по една лъжица киселина и било измерено времето, за което pH в хранопровода естествено достига до 5. След това те приели по 1500 мг калциев карбонат под формата на дъвчащи таблетки. Резултатите показали, че без калциевия карбонат на хората им били необходими 20 преглъщания и 12 минути, за да елиминират киселината, а след приема на това вещество им трябвали 12 преглъщания и 6 минути, за да неутрализират киселината в хранопровода.
Калцият е необходим за мускулните контракции и очевидно подпомага перисталтиката на хранопровода.   Магнезиевият карбонат също неутрализира киселините. Магнезият бива елиминиран от организма при приема на лекарства против стомашни киселини.

  Женското биле се използва отдавна при лечение на рани и язви и има мощно противовъзпалително действие. Учените са провели изследване върху 50 пациенти с функционална диспепсия, чиито симптоми са свързани с киселини в стомаха, подуване, гадене, парене и болки в областта на долната част на хранопровода. Това заболяване засяга всеки десети човек. Участниците били разделени на 2 групи и приемали 75 мг деглициризиран екстракт от женско биле или плацебо. Те били приемани сутрин, вечер и след всяко хранене в продължение на 30 дни. Доброволците попълвали специални таблици, които показали 51% намаляване на симптомите при групата приемала женско биле и 29%  при контролната група. Според друга скала на 10 типични симптома на диспепсия, имало 55% намаляване на симптомите при групата на женско биле и само 19% намаляване при групата, приемала плацебо.  

Всички научни открития ясно показват, че трите естествени съставки калциев карбонат, магнезиев карбонат и екстракт от женско биле подсигуряват бързо облекчение на стомашните киселини, подобрена перисталтика на хранопровода, намален риск от гастроезофагеален рефлукс, подобрена симптоматика при функционална диспепсия. При нито едно от изследванията не са наблюдавани странични ефекти.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.