×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стресът нараства при връщането на часовника с час назадУвеличаване на случаите на инфаркти и обажданията в Бърза помощ по всякакви други поводи се очаква покрай смяната на времето, когато часовникът ще бъде върнат с един час назад. Според специалистите тази смяна всяка година подлага организма и психиката на стрес. Въпреки че сред целите времето да се връща назад през зимата е да се осигури на организма повече светлина и съответно да се повиши активността ни, влиянието върху здравето от смяната е по-скоро негативно. Причина за това е, че тази промяна разстройва биологичния ни часовник, предупреждават противниците на смяната на времето. Според тях не трябва да се върви срещу природата. Поне 15 дни трябват на организма да се нагоди към промените. През това време обаче много хора ще бъдат подложени на голямо напрежение. Може да се наруши имунната система и тя да рухне. Освен това и психиката е подложена на изпитание – ставаме по-нервни, напрегнати. Изострят се хроничните болести – хипертония, стенокардия, мигрена. Според статистиката при смяна на времето обажданията към Бърза помощ нарастват с 12 на сто, броят на инфарктите с 75, на самоубийствата с 66, а нещастните случаи стават три пъти повече.


Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.