×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Стресът предизвиква акнеМного хора са под стрес и напрежение дни, дори седмици преди да излязат в отпуска. Тревожността, негативните чувства, безпокойството без съмнение се отразяват върху здравето. Ако забележите, че все по-често кожата ви е зачервена и ви излизат пъпки, това не е плод на фантазията ви. „Доказано е, че между стреса и акнето има пряка връзка. Хората, които са подложени на силно напрежение много често трябва да се борят с пъпките”, казва проф. Лиза А. Гарнър, дерматолог в Югозападния медицински университет в Тексас (САЩ). „Ако пациентът вече има акне, стресът често усложнява проблема.”
През 2003 г. учени от Станфордския университет (САЩ) направиха проучване, което установи, че много студенти страдат от ужасно акне по време на сесия и се радват на чиста кожа във ваканциите. За съжаление изследователите все още не могат да си обяснят каква точно е връзката между пъпките и безпокойството. Едно от обясненията е, че клетките, които произвеждат себум имат рецептори, които улавят хормоните на стреса.
Себумът е мазно вещество, което се смесва с мъртвите клетки на кожата и бактериите и по този начин космените фоликули се запушват.
Резултатът са пъпки и дори малки кисти. Когато човек е под стрес, клетките улавят повишените нива на хормоните и започват да произвеждат повече себум. По този начин повече космени фоликули се запушват. Появата на пъпки причинява допълнително безпокойство и така порочният кръг се затваря. Учените обаче смятат, че има и други причина за появата на пъпките. Все пак те съветват хората, които са предразположени към появата на акне да намалят стреса. Хроничното акне няма да изчезне за седмица. Лечението трябва да е комплексно – на кожата и на психиката.

Срещу стрес Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Добро настроение, 471 mg

Дамиана (лист), 400 mg

Маточина (лист), 490 mg

Глог (плод), 510 mg

Валериана, 525 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Валериана (корен), 530 mg

За хубава кожа Ревита ви препоръчва

Алайв мултивитамин, 1g

Brilliant Look, 450 mg

Хидраплениш (65% Хиалуронова киселина) серум + Витамин С, 30 ml

Хидраплениш серум (88% Хиалуронова киселина), 30 ml

Хидраплениш § МСМ, 750 mg

Хидраплениш, 500 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.