×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Сънната апнея свързана с депресия Хората, страдащи от сънна апнея, често страдат и от депресия. Учени от Американския център за контрол и превенция на заболяванията доказаха, че мъжете с диагноза сънна апнея са изложени на двойно по-голям риск от клинична депресия, чувство на безнадеждност и липсата на интерес към ежедневните дейности. При дамите тази опасност е 5 пъти по-голяма. Според изследователите сумтенето, хъркането, кратките прекъсвания на дишането и въртенето в леглото са симптоми на сънната апнея, която води до депресията. В тестовете участвали над 10 000 доброволци на различна възраст, страдащи от сънна апнея. Изследването продължило от 2005 до 2008 година.
„Здравият сън е от съществено значение за доброто психично състояние на човек. Когато той не спи достатъчно, се появяват първите симптоми на депресията. Сънят е толкова важен, колкото и правилното хранене, спортът, спирането на цигарите и алкохола”, пишат в доклада си медиците. Хората, страдащи от сънна апнея, често се чувстват уморени и недостатъчно концентрирани през деня.
Сънната апнея е състояние, при което човек спира да диша за секунди през нощта, докато спи.
Водещият изследовател проф. Ан Уитън и неговият екип доказали, че близо 6% от мъжете и 3% от жените, които дишат тежко през нощта, хъркат, въртят се, сумтят и се събуждат често страдат от обструктивна сънна апнея. Проблемът при тях се проявява поне 5 пъти седмично. За съжаление много висок процент от болните страдат и от депресия. Най-вероятното обяснение за този феномен е, че сънната апнея води до намаление притока на кислород до мозъка на човек. Това е в основата на депресията. Здравият сън ще намали симптомите на депресия, убедени са изследователите. Те препоръчват 7-8 часа сън, независимо на каква възраст сте, за да се чувствате бодри и изпълнени с енергия и жизненост.

Ревита Ви препоръчва

Calmeral, 600 mg

Izi Night, 252 mg

Жълт кантарион, 420 mg

Глог (плод), 510 mg

Добро настроение, 471 mg

Маточина (лист), 490 mg

Валериана (корен), 530 mg


Валериана, 525 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Мента (лист), 400 mg

Спокойна нощ, 440 mg

Мелатонин, 2.5 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.