×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
С витамини срещу студа

 

 

Със студеното време  идват и вирусите и бацилите, отговорни за всички „зимни” болести. Децата попадат в най-рисковата група и често трябва да се борят с течащия нощ и болките в гърлото. Причината е ясна – имунната им система не е толкова силна, както на възрастните, а и често в детската градина или училище върлуват най-различни вируси. Предлагаме Ви някои хранителни добавки, които ще подсилят организма не само на детето, но и Вашия.

 

 

Омега-3 мастни киселини (под формата на ленено масло) подсилват здравината на клетъчните мембрани. Така вирусите не могат да навлязат в организма и да се размножат достатъчно, за да разболеят детето.

 

Витамин Е гарантира, че нивото на полезните мастни киселини е достатъчно високо и те работят ефективно, след като навлязат в клетките. Освен това той има доказан противовъзпалителен ефект и повишава устойчивостта на организма към инфекции.

 

Витамин А е необходим за регулиране растежа и възстановяването на тъканите на тялото, както и за ефективното усвояване на белтъчините. Той подпомага зрението, грижи се за здравите зъби и кости. Факт е, че витаминът укрепва имунната система.

 

 

Ехинацея. Доказано е, че растението стимулира имунната система и я прави по-ефективна в борбата с инфекциите. Растението увеличава производството на всички видове кръвни клетки, включително и на тези познати като „естествени клетки-убийци”. Овен това ехинацеята помага за засиленото производство на интерферон, важна част от имунната реакция на организма при вирусни заболявания – настинки и грип.

 

 

Коластра. Кърмата е най-полезната храна за всяко новородено. Първите дни след раждането от гърдите на майката се отделя коластра, която съдържа всички безценни витамини, минерали и микроелементи. Бледожълтата течност е мощен имуностимулатор, който укрепва организма и го прави устойчив срещу всички щамове на вирусите и бацилите.

 

 

Цинкът стимулира имунната функция, предпазва от инфекции и подпомага действието на  редица ензима. Цинкът е много полезен за деца, които се движат във високо рискова среда през зимата. Комбинирайте приемът на цинк и мед.

 

 

Черният бъз е едно от най-добрите средства срещу настинката и грипа. Активните му съставки включват аминокиселини, биофлавоноиди, каротеноиди, танини, витамин С, алкалоиди. Бори се успешно с бронхит, грип, настинка, синузит, възпалено гърло.

 

 

Витамин С има силен противовъзпалителен ефект, както и антибиотични качества. Той е мощен антиоксидант, който се справя със свободните радикали и цялостно укрепва организма.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.