×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайната на Вашата невероятно нежна кожаЛятото наближава и с всеки изминал ден сваляме все повече дрехи. Скоро ще облечем късите рокли и панталонки, ще сложим блузките без ръкави. Без съмнение всяка жена копнее за нежна, копринено мека и блестяща кожа. Ето защо Ревита стартира конкурс за най-интересен, най-нестандартен и най-любопитен начин за поддържане на кожата. Опишете какво правите, за да запазите кожата на тялото си мека, нежна и блестяща. Споделете какви маски и лосиони използвате, пиете ли хранителни добавки, чували ли сте за някакви тайни рецепти, на кои места от тялото обръщате най-много внимание и кои подценявате? Знаете ли за невероятното въздействие на кокосовото масло и как се използва то? Всеки участник в конкурса има право на 1 коментар. Ще събираме вашите мнения на сайта на Ревита в раздел “Коментари” до 1-ви юни 2011 г. Всеки коментар ще бъде публикуван в раздел “Бележки” на нашата Фейсбук страница.

кокосово масло

Вие, приятелите на Ревита от Фейсбук,  ще решите кое мнение най-много ви допада като гласувате с “Харесвам” за най-интересната и най-впечатляващата рецепта. Гласуването ще протече до 12 ч. на обяд на 5-ти юни. Победителят, събрал най-много гласове “Харесвам” , ще бъде обявен на нашата Фейсбук страница. Той ще спечели един от нашите страхотни продукти – Кокосово масло, което може да се прилага както като овлажняващ лосион за кожата и косата, така и като хранителна добавка за отслабване.
С Вашето участие в конкурса Вие декларирате, че сте съгласни с тези правила. Не се допускат и ще бъдат изтривани нецензурни, обидни, агресивни и рекламни коментари, дискусии или линкове. Потребители, които публикуват мнения от един и същи ай пи адрес ще бъдат изтривани. Благодаря за проявеното разбиране!

Ревита Ви препоръчва

Кокосово масло, 474 ml

Коментари (10)

    • Златка Михайлова
    • 2011-05-10 18:50:04
    Аз използвам продуктите на AVON и то лосион за тяло" Ягода и Гуава" кожата става мека подхранена и въстановена. Но за кокосовото масло незнам нищо!
    • Маги Великова
    • 2011-05-10 19:50:48
    За красотата на своята кожа използвам няколко прости и лесни неща.Вечер преди лягане масажирам цялото си лице и шия с памуче потопено в розова вода.Сутрин измивам лицето си с хидратиращ гел на NIvea,а за да поддържам и косата и ноктите си във форма се доверчвам на Мерц,използвах ги преди и сега отново.Много съм доволна от тях.Благодарение на тези елементарни методи се радвам на красива кожа,мека и нежна и без пъпки.
    • Ренета Тошкова
    • 2011-05-11 17:44:49
    Отскоро започнах да добавям в лосионите за тяло натурални масла, известни с овлажняващото си действие, омекотяване на кожата, придаване на еластичност и създаване на нови колагенови връзки. Такива масла са маслата от: авокадо, кокос, ший и жожоба. След баня задължително си слагам лосион. За околоочния контур използвам натурално масло от пшеничен зародиш - то е известно с противобръчковия си ефект. Лицето си мия ежедневно след сън, а след това го почиствам с тампон памук, напоен с тоник (без съдържание на спирт). Грижата за кожата ни не трябва да е само вътрешна, затова всеки ден пия по една таблетка Геритамин, съдържащ витамините А + Е.
    • Анастасия Атанасова
    • 2011-05-11 19:47:29
    Простичка и лесна е моята рецепта за хубава кожа.След като се изкъпя, вместо лосион за тяло използвам зехтин-чист и натурален - така кожата ми е свежа,гладка и еластична . От години го правя и съм изключително доволна! Страхотен е ефекта - опитайте!
    • Анелия Попова
    • 2011-05-11 21:57:27
    От години се доверявам на розовата и на минералната вода, когато трябва да почистя,освежа и дам повече кислород на кожата си. За подхранването разчитам на натуралното кокосово масло,което втривам старателно вечер преди лягане и сутрин преди да нанеса грим - като основа вместо крем. Косата се старая редовно да я поливам като последна вода с билки - най-често лайка,тъй като цветът й е естествено рус.Пия и витамини. А кокосовото масло ползвам отделно и като лосион за тяло,и като крем за ръце,просто е страхотно.Иначе преди време се доверих и не сбърках и на какаовото масло - за тялото си.Кожата става невероятно мека,ухаеща приятно и като истинско кадифе.
    • Zornica Georgieva
    • 2011-05-14 00:29:03
    za men produktite na Avon sa mnogo dobri
    • Десислава
    • 2011-05-15 11:18:51
    Тайната на моята невероятно нежна кожа е следната: първо изтривам лицето с подходящо тоалетно мляко, след това с подходящ за лицето тоник, след това си правя козметичен, нежен масаж на лицето, след това отново тоник, нанасям подходяща маска, после пак тоник и накрая крем за мазна кожа. Това го правя през ден и кожата и е изключително мека и нежна.
    • Adelina Vacheva
    • 2011-05-18 11:41:50
    За да имам хyбава кожа консумирам максимално количество плодове и зеленчуци, подбирайки ги според сезона на зреене (тъй като тогава имат най голям ефект). Приемам голямо количество зелен чай, вода и сок от моркови. Държа кожата си винаги добре почистена. Прекарвам задължителен 7 часов нощен сън и не пуша. Това е напълно достатъчно за да имам неотразимо гладка и добре изглеждаща кожа.
    • Milena
    • 2011-05-19 19:23:23
    МОЯТА КОЖА Е ВИНАГИ МЕКА И НЕЖНА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПРАВИЛНОТО ХРАНЕНЕ. ХАПВАМ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ИЗОБИЛИЕ,СЪЩО ТАКА ПИЯ МНОГО МИН.ВОДА. ИЗБЯГВАМ МАЗНИТЕ И ТЕСТЕНИ ХРАНИ И НАБЛЯГАМ НА ЯДКИ И ЧЕРЕН ХЛЯБ.ПО ТОЗИ НАЧИН НЯМАМ ПРОБЛЕМ И С КИЛОГРАМИТЕ И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО-СПОРТ.МНОГО Е ВАЖЕН . КОЖАТА МИ Е СУХА И ЧУВСТВИТЕЛНА И ИЗПОЛЗВАМ ПОДХОДЯЩ КРЕМ ЗА НЕЯ. СУТРИН -ИЗМИВАЩ ГЕЛ,СЛЕД ТОВА ТОНИК ЗА ЛИЦЕ И ПОСЛЕ НАНАСЯМ ОКОЛООЧЕН КРЕМ-НАКРАЯ ЕЖЕДНЕВНИЯ КРЕМ,КОИТО Е СЪС ЗАЩИТЕН ФАКТОР.ТОВА Е-... И НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО-УСМИВКИ.
    • Цветелина Петрова
    • 2011-05-27 17:26:24
    Кожата на тялото ни се нуждае от всекидневни грижи, но в забързаното ни ежедневие не й обръщаме достатъчно. Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и ежедневните грижи за нея са повече от необходими.Редовните масажи са изключително важни за стегнатата кожа. Те увеличават циркулацията на кръвта и премахват мъртвите клетки. Стимулират притока на кръв и лимфа към кожата, освобождават блокиралите енергийни участъци. Никога не забравям витамините,вземам си ги редовно. :Витамин А се съдържа в жълтите, червените и зелените зеленчуци, по-специално - в морковите. Той прави кожата мека и стимулира регенерацията на клетките. Витамин С е в цитрусите, червените чушки, боровинките, ягодите, кивито, магданоза и зелето. Витамин С заздравява съединителната тъкан и действа на свободните радикали. Витамин Е има в растителните мазнини, бананите, чушките и слънчогледовите семена. Той предпазва клетките на кожата от вредни външни влияния и UV-лъчи.

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.