×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайната на камъните в бъбрецитеХората, които имат камъни в бъбреците, много често образуват и жлъчни камъни. Обратната зависимост също се среща при много пациенти. Това показва проучване на уролози от медицинския университет в Балтимор (САЩ). Учените вече знаят, че затлъстяването, диабета и нездравословният начин на живот са предпоставка за появата и на двата вида камъни. Досега обаче не се е правила връзка между проблемите с бъбреците и жлъчката. „Установихме, че повечето пациенти с камъни в бъбреците рано или късно идват в болницата с камъни в жлъчката”, казва водещият проучването, урологът д-р Брайън Батлага. „Все още търсим зависимостта, защото камъните се образуват по различен начин – тези в бъбреците са свързани с нивото на калций в организма, а тези в жлъчката с високия холестерол. Разбира се, има и други условия”, допълва специалистът. В проучването са били включени над 240 000 души и тестовете продължили повече от 20 години. За този период са диагностицирани 5100 пациенти с камъни в бъбреците и 18500 с камъни в жлъчката. „Смятаме, че хората с бъбречни проблеми имат между 17 и 51% шанс да потърсят медицинска помощ, защото страдат и от камъни в жлъчката”, обяснява д-р Батлага.
Някои учени са на мнение, че връзката между двата вида камъни е нарушение на микробния баланс в червата. Той може да се регулира само с пробиотици. Други обаче признават, че все още не могат да кажат категорично каква е причината за тази зависимост.

Срещу проблеми с бъбреците Ревита Ви препоръчва

Мечо грозде, 480 mg

Хортензия (корен), 415 mg

Бяла ружа (корен), 455 mg

Хвойна синя (плод), 425 mg

Кафяви водорасли (фукус), 580 mg

Полски хвощ (трева), 440 mg

Репей (корен), 540 mg

Царевична коса, 430 mg

Ревита Ви препоръчва пробиотици

Перли WINTER+ (Зимен сезон)

Перли YB (ферментационен баланс)

Перли IC (Интензив)

Перли Ацидофилус

Примадофилус Кидс, 80 mg

Примадофилус, 63 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.