×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Антиоксидант кожа

 

 

Предполагали ли сте някога, че едно от най-мощните противостареещи естествени вещества, може да се съдържа във водораслите? Това вещество се нарича астаксантин, а най-богатият му източник са микроводораслите Haematococcus pluvialis. Астаксантинът се съдържа още в крила, скаридите, сьомгата и др., но в по-малки количества.

 

Астаксантинът е мощен антиокидант, който унищожава свободните радикали в организма и защитава кожните клетки от оксидативния стрес. Всички изследвания върху неговото действие показват, че той има изключителен ефект върху кожата, поддържайки я гладка и млада максимално дълго във времето. Установено е, че допълнителният прием на астаксантин намалява дълбочината на бръчките и забавя появата на нови.

 

Как действа? Уникалната молекулярна структура на астаксантина го превръща в изключително мощен антиоксидант, който по естествен път намалява свободните радикали в организма. Неговата структура наподобява тази на бета-каротина (червено-оранжев пигмент, открит в изобилни количества в морковите), но за разлика от него и от други каротеноиди, антиоксидантната му сила е около 10 пъти по-голяма. Установено е още, че астаксантинът е около 100 пъти по-ефективен от витамин Е – друг важен антиоксидант с доста добро въздействие върху кожата.

 

Клиничните проучвания показват, че астаксантинът драстично забавя процесите на стареене. Той има дълбоко хидратиращ ефект, намалява фините линии и бръчките, и възстановява еластичността, блясъка и жизнеността на кожата. В допълнение, той е изключително полезен и за сърдечно-съдовата система, защото допринася за премахването на холестерола от артериите и намалява риска от окислението му и образуването на плака. Освен за кожата и сърдечно-съдовата функция, астаксантинът има изключително въздействие върху зрението и имунната система.

 

Предпазва кожата от UV-лъчите. Астаксантинът има невероятни UV-блокиращи свойства и защитава кожата отвътре, предпазвайки я от увреждане и изгаряне. Въпреки че не може да замени слънцезащитния крем, той драстично намалява риска от образуване на слънчеви петна и тежки слънчеви изгаряния.

 

Астаксантинът увеличава притока на кръв, което от своя страна спомага за подобряване на кръвообращението. Това има редица предимства, включително по отношение на образуването на нови клетки, поддържането на еластичността еластичността и влагата на кожата.

 

Клинични проучвания от цял ​​свят сочат, че астаксантинът е най-мощният антиоксидант в природата. От списъка с неговите предимства за кожата, сърцето и общото здраве, може да се напише цяла книга...

 

Любопитни ли сте вече да разгледате един от най-качествените продукти с астаксантин в България? Можете да го направите ето ТУК и ТУК!

 

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Мишела Христова

Мишела Христова е копирайтър и автор на съдържание с дългогодишен опит в изготвянето, редактирането и оформянето на текстове за печатни и електронни медии. Проявява силен интерес към здравословния начин на живот и нутрициологията. Майка на едно прекрасно момче.

Продуктът беше успешно добавен в любими.