×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Тайните на всяка красива женаВсяка жена знае, че вътрешната красота е най-важно, когато обаче се изправим пред огледалото малките несъвършенства по лицето и тялото ни също са от значение. Ето защо има няколко тайни, с които всяка дама трябва да е наясно, за да изглежда перфектно.
Никога не подценявайте силата на фон дьо тена
Независимо каква кожа имате – суха, мазна или смесена инвестирайте в качествен фон дьо тен. Гримьорите са единодушни, че всяко несъвършенство по кожата може да се замаскира с фон дьо тен от висока класа. Не се скъпете и дайте повече пари за него. Ако сте на 20 или 30 години, този продукт може да замести много други, категорични са експертите. Важно е да се нанася лесно и да не се разтича. Ако кожата ви е суха или нормална, изберете такъв, който съдържа повече алфахидрокси киселина.
Слънцезащитният крем е вашата защита срещу годините
Преди да помислите за лифтиг на лицето, погледнете дали сте слагате достатъчно слънцезащитен крем. Не посягайте към него само през лятото. Нанасяйте го обилно през цялата година, дори и в мрачните зимни дни. Изберете най-високия възможен фактор. Крийте лицето и шията си от коварните слънчеви лъчи. Слънцезащитният крем има още един бонус – той ще ви предпази от смъртоносния рак на кожата. Експертите са единодушни, че слънцето е най-сигурният начин да добавите поне 10–15 години към възрастта си. Помислете защо японките винаги крият лицата си.
Избирайте измиващия си продукт мъдро
Колко често миете лицето си със сапун? Дерматолозите вече отричат прекаленото миене с почистващи препарати. Оказва се, че някои сапуни могат да навредят на кожата ви особено, ако ги използвате често. “Премиването” премахва естественото омазняване на кожата и това може да доведе до зачервяване и екзема. Ето защо внимателно избирайте измиващите си продукти. Те трябва да са с неутрално PH. Не мийте лицето си повече от 2 пъти дневно. Веднъж след като защитния слой на кожата е загубен той много трудно може да се възстанови.
Ползвайте само натурална козметика
Все по-често се заговори за козметиката, която не съдържа химикали. Причината е, че тя е много по-щадяща за кожата, не предизвиква алергични реакции, по естествен начин възстановява колагена в епидермиса. Изследване на американски учени миналата година показа, че само за 12 месеца благодарение на различни пудри, червила и маски в организма на жената навлизат до 2.5 кг различни химични вещества! Всички те имат изключително пагубно въздействие върху органите на дамите. Ето защо внимателно следете етикетите на козметиката, която купувате. Там трябва да пише, че тя е натурална и без химикали.
Сменяйте козметиката си всяка година
Много дами смятат, че могат да ползват пудрата или червилото, докато свърши. Важно е обаче да изхвърляте козметиката си 1 година след като сте отворили опаковката.

Ревита Ви препоръчва натуралната козметика на CamoCare
Еликсир на младостта (серум), 30 ml
Изсветляващ крем за кожа и петна, 30 ml
Околоочен лифтинг ефект (крем), 15 ml
Освежаващ лосион, 60 ml & крем с пилинг ефект, 30 ml
Подочна терапия (крем), 15 ml
Подхранващ лосион + омекотяващ серум, 120 ml
Почистващо соево мляко, 120 ml
Регенериращ нощен крем, 30 ml
Супер защитен дневен крем, 30 ml
Тонизиращ серум с хиалуронова киселина, 30 ml

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.