×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Телевизорът в спалнята съсипва сексуалния живот! Поне това твърдят специалистите и проведените анкети. Двойките, които нямат телевизор в спалнята си, правят секс два пъти по-често.

Как да се държим в леглото, какво да ядем и пием преди да си легнем, и въобще какво да правим, за да са по-чести и качествени интимните ни отношения? А в случай, че вече имаме телевизор в спалнята, как да действаме, за да не губи секса от това? Хвърлете един поглед на съветите по-долу:

Един час телевизия преди сън.

Повече от десет процента от анкетираните партньорски двойки признават, че не само имат телевизор в спалнята, но и редовно го гледат по около един час преди да заспят. Ясно е, че при тях съществува опасност от сериозни проблеми в интимния им живот. Екип от специалисти изследва разликите между  двойките , които имат телевизор в спалнята си, и тези, които предпочитат да се посветят един на друг в леглото и не желаят нищо друго да ги разсейва в семейното ложе. Получават се следните резултати:

-          партньорските двойки, които нямат телевизор в спалнята си, правят секс преди сън два пъти по-често.

-          Ако телевизорът в спалнята е пуснат, 57 % от мъжете не искат и да чуят за интимни ласки.

-          Цифрата при жените е 42 %

Нека бъдем честни – много пъти се чувстваме прекрасно когато се отпуснем в завивките и си пуснем някой сериал в който да се загледаме, докато се унесем. Но как да направим така, че телевизорът да не смущава интимния ни живот, без все пак да ни се налага да  вземе най-крайната мярка и да го изхвърлим от спалнята? Ето няколко съвета:

Какво да гледаме (не гледаме) преди сън?

ДА:

Най-подходяща атмосфера несъмнено създават еротичните предавания и филми. Ако обаче не сте поклонничка нито на хард-, нито на софт-порното, препоръчваме ви филми като класиките „Първичен инстинкт” или „Девет седмици и половина”.

Парадоксално, но идеална прелюдия към секс е и гледането на политически дебати, скучни интелектуални спорове, рекламни спотове от типа на Телешопинг – в този  случай те явно не задържат вниманието на зрителя и той предпочита да обърне внимание на партньора в леглото до себе си.    Що се отнася до спорта, там опциите са малко  - единствено фигурното пързаляне и спортните танци могат да бъдат някаква прелюдия към секс.

НЕ:

За мъжете сексът категорично остава на заден план, ако по телевизията предават мач, олимпиада или световно първенство (няма значение в областта на кой спорт е последното, има ли световен форум, мъжете могат да следят дори колоездене и кърлинг). Враг на секса са също трилърите и хорърите.

Как  да сме облечени в леглото?

ДА:

Добре е жените да пуснат фантазията си на воля. Прозрачната нощничка или еротичното бельо са класика.

НЕ:

Стари тениски, старомодни пижами от времето на баба ви, анцуг – това са все дрехи, които ви гарантират липса на секс, ако си легнете облечена с тях до партньора си.

Какво можем да похапнем  в леглото?

ДА:

Класиката е шампанско, хубаво изстудено бяло вино или по чашка коняк. За хапване подходящи са маслини, както и всякакви предварително нарязани плодове или зеленчуци.

НЕ:

Бира, ядки, чипс и всякакви други неподходящи храни. Няма спор, нарязаната луканка или шпек са много вкусни, но да пристъпим към секс с мазни и вмирисани ръце със сигурност не е  особено предразполагащо.

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.