×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:



Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Токсини... срещу главоболие?Ботулинум токсин тип А е едно от най-токсичните вещества в света. Една инжекция ботoкс съдържа това вещество, което в България е одобрено от "Агенцията за храните и лекарствата" за подобряване на проблеми с очните мускули и изглаждане на линиите по лицето. Има ли обаче причина така опасният токсин да се прилага и за лечение на главоболието? В много страни по света това е най-модерният начин за лекуване на неприятното усещане. Редица хора в САЩ вече използват ботокса срещу болките в главата. Причината е, че една правилно поставена инжекция временно парализира връзката между нервите и мускулите на лицето. Все пак не всички пациенти могат да си позволят това нестандартно лечение. Засега в Северна Америка то е позволено само на тези, които страдат от остра мигрена повече от петнайсет дни. Инжекциите с ботокс могат да се слагат само от квалифицирани лекари след редица изследвания. Токсинът се инжектира във врата или в главата на пациента на специално определени места.
Въпросът е обаче защо трябва да се прибягва до тези странни на пръв поглед методи, когато има природни средства, които успешно лекуват мигрената?
Витамин В е едно от най-добрите средства за борба с главоболието. Проучване показва, че ако редовно приемате този витамин рискът да ви заболи глава намалява с цели 53%. Освен това мигренозните пристъпи намаляват по продължителност и интензитет с 46%. Учените препоръчват да вземате Витамин В комплекс два пъти на ден.
Често главоболието може да е свързано и с хормонални неразположения като предменструален синдром или менопауза. Има случаи, при които силната мигрена е и резултат от стрес и напрежение. Доказано е, че едно от най-добрите природни средства за борба с главоболието са корените от Мака. Те влияят благотворно на организма като въздейства върху ендокринната система, стимулира производството на балансирано количество хормони, които регулират метаболизма, подобрява сексуалното желание и фертилността. Опитайте да се справите с главоболието и с джинджифил, сок от череши или лимонена трева. Бялата върба действа като природен аспирин. Тя регулира притока на кръв към мозъка и помага за намаляване на напрежението.
Не се лишавайте и от приятна ароматна вана, която ще ви отпусне и ще помогне на тялото ви да релаксира. Пийте повече вода дехидратацията е в основата на мигрената. Опитайте всички природни средства преди да дадете зелена светлина на токсините.

Ревита Ви препоръчва

Бяла върба, 450 mg

Бяла върба (кора), 400 mg

Мака (корен), 525 mg

Алайв мултивитамин, 1g

Джинджифил (корен), 550 mg

Мореплаватели/ Мултивитамини (череша), 480 mg

Плодов антиоксидант, 450 mg

Calmeral, 600 mg

Коментари (0)

Няма коментари към този момент

Нов коментар

Продуктът беше успешно добавен в любими.